trawa11 pisze:no to ja sie bez bicia przyznaje ,,ze jednak tego ciasta nie zrobiłam![]()
Nasmazylam wczoraj tyle placuszków jablkowych , ze ostatecznie nie było sensu piec![]()
placuszki tez na słodko
nie odczytałam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:no to ja sie bez bicia przyznaje ,,ze jednak tego ciasta nie zrobiłam![]()
Nasmazylam wczoraj tyle placuszków jablkowych , ze ostatecznie nie było sensu piec![]()
placuszki tez na słodko
Agata&Alex pisze:trawa11 pisze:no to ja sie bez bicia przyznaje ,,ze jednak tego ciasta nie zrobiłam![]()
placuszki tez na słodko
nie odczytałama byłam dzisiaj w Opolu
trawa11 pisze:Agata&Alex pisze:trawa11 pisze:no to ja sie bez bicia przyznaje ,,ze jednak tego ciasta nie zrobiłam![]()
placuszki tez na słodko
nie odczytałama byłam dzisiaj w Opolu
Twoja strata![]()
![]()
![]()
kotka doroty pisze:No proszę ,mnie nie ma a dziewczynki pieką ,gotują tylko dlaczego u mnie w garnkach pusto![]()
Chyba Was zwolnię![]()
Miałka grzeczna,chyba czuje że,w czwartek do weta jedziemy sioo oddać
Kociama pisze:kotka doroty pisze:No proszę ,mnie nie ma a dziewczynki pieką ,gotują tylko dlaczego u mnie w garnkach pusto![]()
Chyba Was zwolnię![]()
Miałka grzeczna,chyba czuje że,w czwartek do weta jedziemy sioo oddać
Szkoda ze tak daleko mieszkasz Dorotko![]()
nawarzyłabym Ci pełne gary jodła
kotka doroty pisze:Eech Kociamko,jak byłam jeszcze harcerką to z plecakiem po Beskidach łaziłam,połaziłabym jeszcze ale bo to mam kiedy?Jak nic miałabyś mnie na stanie do żywienia!Eech "zielone wzgórza nad Soliną...."Pięknie wtedy było....
kotka doroty pisze:Tak mi się marzy![]()
Jakiś namiocik,ognisko,kiełbaski na patyku,wesołe towarzystwo...eeech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, zuzia115 i 92 gości