Hi , hi , jeszcze tylko przeproszę za moją pomyłkę , co do wożenia Felka - Ryśka ....
Wiedziałam , że na pewno Magda brała od nas kociaka dla siebie , i że to właśnie siostra mojego R. go zawoziła. do Łodzi.
Ale nie pamietałam dokładnie imienia ... Przypuszczałam , że to był Soksik i cały cza kołatało mi się , że jest teraz Felkiem ...
Nie będąc jednak pewną , nie chciałam dać plamy i pokazać jaką to mam świetną pamięć , weszłam sobie na profil magdyradek z myślą , że odnajdę szybko wątek jej kociastych osobistych i już pewna swego wpiszę imię NASZEGO kota

Otóż pomyliłam się okrutnie myśląc ,że szybko znajdę wątek kotów magdyradek..... Wątek wesoły opisujący prawie wyłącznie zabawy i szaleństwa szczęsliwych kocich przyjaciół.... Nie znalazłam go i stąd też moja pomyłka z imieniem ....
Wątek ten bowiem już dawno zginął gdzieś w czeluściach forum ...Teraz na profilu magdyradek są wątki kotów , którym pomaga ; które tymczasuje , leczy , wspiera w każdy z możliwych sposobów ....
Jest obecnie jedną z osób bardzo aktywnie działających ....
A weszła na forum znaleźć kota ....

I na co Ci to było , Magdo ?

:):)
Żyłaś sobie beztrosko , na wszystko miałaś czasu mnóstwo . Pewnie częsciej chodziłaś do fryzjera , do kina , spotykałaś się z koleżankami , przyjaciółmi , INACZEJ też pożytkowałaś sowje nadwyżki finansowe ....
Tak sobie pozwoliłam na taką małą prywatę ...
Myślę , że każda z nas ma podobny scenariusz swojego życia ...
Wczoraj długo o tym myślałam ....
I jak już pozwoliłam sobie na takie OT , to jeszcze jedno Wam powiem ...
Moja córka, która ma 14 lat prowadzi , jak to teraz nastolatki , różne photoblogi , blogi , fotki.pl itp.
Okresowo , zglądam na nie kontrolnie , coby poptrzeć na fotki , które wstawia i poczytać co tam wypisuje ...(jest w najgłupszym wieku , więc dyskretna kontrola jest potrzebna, ot co ...)
I na jej photoblogu pośród jej wypozowanych zdjęć znalazłam zdjęcie Mani a pod nim następujący opis , napisany przez moją latrośl:
Zabrałas ze soba trzy małe życia. Trzy malutkie serduszka, które mogły koochac i życ i dorastać. W każdym z trzech momentów, gdy po kolei jedno po drugim przestawało bić, ty tryiumfowałaś.
Szaj['] Bobiś ['] Mania [']Wzruszyłam się bardzo...

Etit : Tona literówek