Najdroższe Dranie Świata i ja. Fotki z Wizyty Gości ;) s.100

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Którego Drania lubicie najbardziej (nie bać się, nie porozsyłam) ;) ?

Licho
4
6%
Tadzinę
3
5%
Norcię-Gumkojada
5
8%
Ropulka
5
8%
Busię (Królewnę Ch.Ch.)
7
11%
Dzicz
4
6%
Macieja Kota
4
6%
Bidzię
7
11%
Plunia Bez Mózgu
17
27%
żadnego, ich nie da się lubić
7
11%

Liczba głosów : 63

Post » Wto lis 03, 2009 8:29 Re: Najdroższe Dranie Świata... Smutno :(((

Witam Wielbłądka i koteczki.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 03, 2009 19:56 Re: Najdroższe Dranie Świata... Smutno :(((

Witamy, jeszcze żyjemy...

Ponieważ po przyniesieniu do domu dwóch ciężkich siat zakupów ledwo żyję (no dobra, w tych siatach ważyły głównie butle z nowym winem :oops: :mrgreen: ), napiszę krótko i przyjdzie pora na toasty. Powinnam była napisać to wczoraj, ale widocznie też zdychałam :roll:
Ażeby uprzedzić pytania: solenizant prezenty dostał :wink:

Dokładnie pięć lat temu w Zaduszki, co nieco po południu, bezlitośni i bezwzględni diabli wynurzyli się na powierzchnię Ziemi. Trafili akurat do Polski, do Warszawy, w okolice Placu na Rozdrożu. Chyłkiem cisnęli w krzaki mały piszczący bury kłębuszek, po czym oddalili się równie niepostrzeżenie jak przybyli. Kłębuszek, choć dosyć przerażony i zagubiony, jakimś dziwnym trafem już od pierwszej chwili wiedział, że życie jest walką i że to w jego własnych malutkich łapkach (a w tym wypadku raczej chyba w gardziołku ;)) leży cała jego marmurkowa przyszłość lub też jej rychły brak - toteż nie zwlekając zaczął z całych sił pruć swój mały słodki tygrysi pyszczek: tak, aby świat się o nim - nieszczęsnym porzuconym czarcim pomiocie - jak najszybciej dowiedział i pospieszył ocalić go przed niechybną zagładą. Anioł-stróż małego spryciarza przybył w osobie kilkuletniej dziewczynki kochającej kotki. Zabrał diabelskie pacholę i wraz z nim oraz swoją Babcią podążył na przystanek autobusowy, z którego kilka minut potem całą trójka wsiadła do autobusu linii 195...

Autobusem tymże wracałam do domu z uniwerku oczywiście ja. Jak może się domyślacie, już wtedy wydawało mi się (jakże straszliwie się myliłam!!!), że bardzo ale to bardzo lubię kotki, z cała pewnością nie mniej niż ta mała dziewczynka-wybawicielka Licha :wink:
Ulitowałam się, wzięłam, schowałam za połę płaszcza... Do samego domu darło się toto jak natarczywe pisklę, co ja zresztą piszę 'do domu': dopiero w domu rozpoczęło prawdziwy koncert i iście piekielny show... show, który trwa do dzisiaj :twisted: :twisted: :twisted:

Liszek - mój pierworodny, toteż dzień jego przyniesienia jest też początkiem mojego samodzielnego, 'dorosłego' kociego fioła :wink: Hmm, czyli wychodzi na to, że wczoraj było święto i Liliana, i moje, i chyba przy okazji wszystkich moich Drani, czyż nie...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto lis 03, 2009 20:00 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

To wszystkiego najlepszego Draniom i Tobie Wielbłądku!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lis 03, 2009 20:03 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Tobie i Draniom życzę długich wspólnych szczęśliwych lat :birthday: :torte: :rudolf:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Wto lis 03, 2009 20:28 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

ale opowieść :ryk:
wszystkiego naj, naj :balony: :torte: :balony:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto lis 03, 2009 20:38 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

wszystkiego naj dla pierworodnego :balony: :birthday: :balony: :torte:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lis 04, 2009 9:00 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Doberek.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lis 04, 2009 9:07 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Nie wiem, jak Lilian z Tobą wytrzymuje - dlatego życzę wszystkiego, wszystkiego najzdrowszego. Na długie lata. I żeby adresu nie zmieniła 8) !

:partygirl: :balony:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 04, 2009 9:09 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Stu lat z Lilianem zycze! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lis 04, 2009 15:52 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Marcelibu pisze:Nie wiem, jak Lilian z Tobą wytrzymuje - dlatego życzę wszystkiego, wszystkiego najzdrowszego. Na długie lata. I żeby adresu nie zmieniła 8) !

Ja też nie wiem. Doprawdy, dziwię Ci się, że skazujesz tego biednego, niewinnego kotecka na taki podły tymczas :roll:
U Ciebie, na SWOIM, będzie mu znacznie lepiej :twisted:
To kiedy mamy wpaść z jakąś flaszką 8) ? Flaszkę wypijemy, Lisio rozpakuje walizeczki, a ja przed nocą grzecznie sobie pójdę.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lis 04, 2009 15:53 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Dorota pisze:Stu lat z Lilianem zycze! :ok:

Dorota, litości :roll: ... Dwadzieścia zdecydowanie mi wystarczy :twisted: :twisted: :twisted:

PS. Właśnie urywam się z roboty :oops: Ale za 5 minut to chyba nikt mnie nie zwolni i nie ukarze, prawda :roll: ?

Wielbłądzio

Post » Śro lis 04, 2009 22:33 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wpadam powiedzieć dobranoc. Wszędzie wokoło leniwy koci sen :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro lis 04, 2009 22:44 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Wielbłądzio pisze:
Marcelibu pisze:Nie wiem, jak Lilian z Tobą wytrzymuje - dlatego życzę wszystkiego, wszystkiego najzdrowszego. Na długie lata. I żeby adresu nie zmieniła 8) !

Ja też nie wiem. Doprawdy, dziwię Ci się, że skazujesz tego biednego, niewinnego kotecka na taki podły tymczas :roll:
U Ciebie, na SWOIM, będzie mu znacznie lepiej :twisted:
To kiedy mamy wpaść z jakąś flaszką 8) ? Flaszkę wypijemy, Lisio rozpakuje walizeczki, a ja przed nocą grzecznie sobie pójdę.

Flaszka, ale bez Lilian. Może w sobotę?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro lis 04, 2009 22:50 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

W sobotę. Z kotem :mrgreen:
Białe, różowe, czerwone ? Bo kupiłam aż cztery :oops:

PS. To może chociaż Namola?
Miałby Ci kto barankować cycki i wpijać pazury w tłuszcz na udach (chyba że nie posiadasz. tego drugiego rzecz jasna (tłuszczu znaczy się, nie ud) :wink: bo pierwszego to nie posiadam tylko ja :oops: :( wtedy same cycki)
Ostatnio edytowano Śro lis 04, 2009 22:57 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Śro lis 04, 2009 22:56 Re: Najdroższe Dranie Świata... Pięć lat z Lilianem :) !!!

Uprzejmie donosze, iz w nastepna sobote Marcelibu jest u mnie.
Czyli 14?

Moze i Ty bedziesz? Hę?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]