Myszka jest zdrowa , uwielbia się bawić z kotami . Jest prowodyrką wszelkich rozrób. Kikucik ogonka zarósł już sierścią i jest śliczny , merdający. Cóż z tego , kotka czeka z utęsknieniem na własny domek , bardzo lubi się przytulać , mruczeć , a ja nie jestem w stanie poświęcić jej tyle uwagi na ile zasługuje / przy 40 kociakach jest niemożliwe/.
andzelika , widze, że jesteście w kociarni z Myszeńką, ale może by coś w tytule zmienić, na bardziej przykuwające oko i serce...np. obdarli mnie ze skóry, już zdrowa pragnę swojego ds?/dużego.... czy coś w tym rodzaju po obecnym tamcie nie widać za bardzo, że szukacie domku i że to wyjątkowy cudny kotek.. przepraszam za te propozycje, ale tak mi jakoś przyszło do głowy....
a Myszka ma ogłoszenia na innych portalach? ściskam mocno
Tak Myszka opiekuje się maluchami. Myszka to ta biała z burą główką dla przypomnienia.
Ani Myszka , ani pozostałe kociaki nie mają innych ogłoszeń. Ja nie jestem taka biegła w tych sprawach , a przede wszystkim brak czasu. Tytuł zmienię , nie przepraszaj - Wy bardziej się na tym znacie co i jak trzeba.