Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 31, 2009 18:46 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

Gaja na pewno zadowolona - już się nie musi denerwować, że jakieś koty do bicia są w pobliżu :wink: no i tyle kolan wolnych tylko dla niej :1luvu:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Nie lis 01, 2009 20:15 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

z prawdziwą przyjemnością przeczytałam wąteczek :lol: i jego wspaniałe zakończenie.
Pati na pewno szybciutko się zaprzyjaźni z domownikami i przestanie szukać tych niecnych kotów do bicia, poukrywanych po kątach. Będzie szczęśliwa :1luvu:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie lis 01, 2009 20:32 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

kurcze, jakoś dziwnie w domu bez niej - rezydenci nie są w ogóle nakolankowi
ale Pati - Gaja nie była u mnie w pełni szczęśliwa - strasznie się denerwowała, że są inne koty za drzwiami
a teraz sama jedna - pełnia szczęścia :D
Obrazek

monika794

Post » Nie lis 01, 2009 20:44 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

monika794 pisze:kurcze, jakoś dziwnie w domu bez niej - rezydenci nie są w ogóle nakolankowi
ale Pati - Gaja nie była u mnie w pełni szczęśliwa - strasznie się denerwowała, że są inne koty za drzwiami
a teraz sama jedna - pełnia szczęścia :D

i o to przecież chodzi :lol:

Rozumiem, że doceniłaś miziastą koteczkę, to jasne, skoro nie masz się do kogo przytulić :mrgreen: . Wiesz najlepiej weź coś małego co sama wychowasz i będziesz miała własną przytulankę, w dodatku nie walczącą z kotami :lol:
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Nie lis 01, 2009 20:54 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

jeden rezydent jest od małego - baranki strzela, daje się w czółko całować, ale na kolanach nie chce leżeć
A Patusia - Gaja jest taka kochana, nawet się daje na rękach nosić :D
myślę o 3 kocie, ale mam niestety ograniczone możliwości finansowe :(
Obrazek

monika794

Post » Nie lis 01, 2009 21:17 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

no tak, to akurat świetnie rozumiem :cry:

Niemniej Pati-Gaji szczerze Ci gratuluję. To taka nagroda dla Ciebie od kotusi i jej wdzięczność :lol:
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Wto lis 03, 2009 8:06 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

Jade dzis do rodzicow, zobacze co u kotki i napisze wieczorem :)
Na razie mama mnie przysypuje zdjeciami - Gaja na kolankach u mamy, Gaja na kolankach u taty, Gaja w wannie pije z kranu - bardzo to lubi, wskakuje do wanny i tak glosno miauczy az ktos przyjdzie i pusci jej wode do picia :D
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Wto lis 03, 2009 14:10 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

to czekam na wieści
i może jakieś fotki ? :D
Obrazek

monika794

Post » Wto lis 03, 2009 14:35 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

Na razie mam fotki w telefonie i nie umiem ich przeslac :)
Ale u8 rodzicow poprosze tate zeby zrobil kotce zdjecia i przeslal do komputera.
Np w tej wannie :D
Mama mi mowila ze jak wstaje rano (bardzo rano - 5.30) to pierwsze co robi kotka to idzie do wanny domagac sie puszczenia wody.
I ze jak sie pojdzie do lazienki obojetnie kiedy do lazienki i zawola to ona tez zawsze biegnie pic :lol:
Sprawdze to dzis po poludniu :D
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Wto lis 03, 2009 14:40 Re: Zdeklarowana singielka miziasta Pati znalazła wolne kolana !

u mnie wanny nie było - a do umywalki nie wskakiwała - karnie z miseczki piła :D
oczywiście jak miała tylko okazję, to piła też z miski rezydentów
Obrazek

monika794

[poprzednia]