Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Zadzwoniłam do Marka, ale nie mógł rozmawiać. Ma oddzwonić za godzinę.
kasia86 pisze:Zadzwoniłam do Marka, ale nie mógł rozmawiać. Ma oddzwonić za godzinę.
markppp pisze:Niestety w łodzi nie da rady!!! Ja się moge pogimnastykować - zaszczepić i po dwóch tygodniach zabrac do siebie!!! Narazie ulokuje ja na dwa tygodnie po szczepieniu u kolezanek!!! zgodziły sie ja pytalem!!!
kropkaXL pisze:markppp pisze:Niestety w łodzi nie da rady!!! Ja się moge pogimnastykować - zaszczepić i po dwóch tygodniach zabrac do siebie!!! Narazie ulokuje ja na dwa tygodnie po szczepieniu u kolezanek!!! zgodziły sie ja pytalem!!!
Marku Ciebie sie powinno sklonować!!!!![]()
![]()
piechcia15 pisze:ale czy konieczne jest izolacja czarnuli? nie może jechać od razu do domu?przecież tam jest wśród kotów i jakoś żyją.Ona też jest zdrowa.
kasia86 pisze:kropkaXL pisze:markppp pisze:Niestety w łodzi nie da rady!!! Ja się moge pogimnastykować - zaszczepić i po dwóch tygodniach zabrac do siebie!!! Narazie ulokuje ja na dwa tygodnie po szczepieniu u kolezanek!!! zgodziły sie ja pytalem!!!
Marku Ciebie sie powinno sklonować!!!!![]()
![]()
Jestem za!![]()
![]()
Dobrze by było załatwić transport do Marka wcześniej niż sobota, ale czy się to uda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek, squid i 117 gości