Moderator: Estraven
Bazyliszkowa pisze:A my o hamaku na kaloryferze możemy tylko pomarzyć, bo Duzi założyli na wszystkich kaloryferach takie coś, co się nazywa "obudowa", no i kaloryfery są schowane.
Niepocieszeni Klakier i Mir Murka
MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:A my o hamaku na kaloryferze możemy tylko pomarzyć, bo Duzi założyli na wszystkich kaloryferach takie coś, co się nazywa "obudowa", no i kaloryfery są schowane.
Okropni ci Wasi Duzi!
Inka oburzona
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:Bazyliszkowa pisze:A my o hamaku na kaloryferze możemy tylko pomarzyć, bo Duzi założyli na wszystkich kaloryferach takie coś, co się nazywa "obudowa", no i kaloryfery są schowane.
Okropni ci Wasi Duzi!
Inka oburzona
Wreszcie ktoś nas rozumie.
KiMM
Dorota pisze:Hannah12 pisze:Hamak na kaloryfer jest super.
Moja Duża kupiła mi nowy,
stary się podarł.
W starym teraz wymienia materiał.
Będą dwa hamaczki.
O takie Geronde Hamak na kaloryfer
Haker
Geronde to firma dziewczyny w forum
Nie moge miec takiego!![]()
Mam stare kaloryfery.
Mru
Kociama pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
tak ino przelotem
Hannah12 pisze:Dorota pisze:Hannah12 pisze:Hamak na kaloryfer jest super.
Moja Duża kupiła mi nowy,
stary się podarł.
W starym teraz wymienia materiał.
Będą dwa hamaczki.
O takie Geronde Hamak na kaloryfer
Haker
Geronde to firma dziewczyny w forum
Nie moge miec takiego!![]()
Mam stare kaloryfery.
Mru
Ale tam są na stare i nowe kaloryfery, tylko Gosia na strone nie wprowadziła. My tez mamy stary kaloryfer - pasuje jak ulał.
I jeszcze powiem więcej sa lepsze do Trixe w którym podarł się materiał - nie wytrzymał naporu mięśni Hakera.
Tutaj strona z opisami itp. http://www.geronde.pl
annette88 pisze:dzień dobrya my mamy hamak z Plusa.. Bartek go podrasował i drugi rok daje rade
Dorota pisze:annette88 pisze:dzień dobrya my mamy hamak z Plusa.. Bartek go podrasował i drugi rok daje rade
Jak udoskonalil?
annette88 pisze:Dorota pisze:annette88 pisze:dzień dobrya my mamy hamak z Plusa.. Bartek go podrasował i drugi rok daje rade
Jak udoskonalil?
haki do zawieszania nie pasowały do naszego kaloryfera. Dokładnie nie pamiętam, ale chyba były za małe. Wziął do domu i na imadle (?) je powiększył
Dorota pisze:...bry... Nusieczko!![]()
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 19 gości