Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gaga pisze:Granula pisze:Prążek pisze:a czy można zapytać ile kosztowałby ten z największą pojemnością Advocate?
dowiedziałam się, że
największe dla psów o masie 25-40kg jest w cenie ok 40zl
a koty max waga 4-8kg w cenie ok 30zl
to ceny wyjściowe i tu w zależności od zamawianej ilości ustalany jest dodatkowo upust od cen podanych powyżej
ja się totalnie na tym nie znam, więc nie mam zielonego pojęcia, czy to rzeczywiście są atrakcyjne ceny
Granula to są bardzo atrakcyjne ceny, ja za ADVOCATE 25-40kg zapłaciłam 55zł./szt, kupiłam ich 8 i będziemy je proporcjonalnie dzielić na zwierzaki.
Doczytałam przed chwilą, że w niższe ceny jest zamieszana JolaK. Jeżeli tak to przed następnym zakupem będę ją męczyć. Granula serdecznie dziękuję.
Gaga pisze:mar9 pisze:Nie mam teraz czasu czytać całego wątku (w pracy jestem) ale mam pytanie: na zdjęciu widzę kilka białych kotków.
Czy one są do adopcji?
Dlaczego pytam?
Mam na tymczasie białą Haneczkę, w niedzielę robiłam jej ogłoszenia w sieci a od poniedziałku miałam już chyba z 7-8 chętnych na białą kicię.
Haneczkę jutro zawożę do Katowic, prawdopodobnie zostanie tam na stałe.
Jeśli tamte białe kotki są do adopcji to mogłabym odsyłać chętnych do kogoś, kto mógłby pomóc w adopcji tamtych kotków.
Mar9 niestety tak jak pisałam powyżej, na dzień dzisiejszy właściciele nie chcą oddać ani jednego kotka. Jeżeli tylko zmienią zdanie to dam znać, ale szybko to napewno nie nastąpi.
Jeżeli jednak chodzi o białe koty, to u nas w schronisku jest jedna piękna, miziasta koteczka ze znaczeniami rudo-burymi i ja na DT ma również dwie białe koteczki. Jedna z nich ma bure znaczenia i jest nieufna, a druga ma rudo-bure znaczenia i uwielbia spokój i pieszczoty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: anstrzel, egw i 303 gości