OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 02, 2009 16:22 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

podrzuce moje kociaste przed wyjsciem do domciu!
Widzimy sie dopiero jutro :mrgreen:
nawet fot Fokus nie moge wstawić bez kompa!
Śliczna jest.Oboje sa sliczni!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Pon lis 02, 2009 17:31 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

:ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon lis 02, 2009 19:25 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

ASK@ pisze:A przecież wiem,że co głosno powiem/uciesze sie to sie spełni ale odwrotnie a jak głosno zaplanuje to sie też spełni odwrotnie :!:
Ale powiedz jak ja zostawic było w taka pogodę i jeszcze w takim apartamencie :mrgreen: ! No i ta klatka sie znalazła jak za czarodziejska różdżka! Ale jak by jej nie było to kicałabym pod tym fordem nocke cała. Jak zobaczyłam jaka mała i usłyszałam jak drze paszczę!

Bomblowi przepuklina nie wchłania sie tak jakbym chciała. On juz chyba przyduzy na takie zabiegi.No i lata aż mu łeb odskakuje i nogi nie wyrabiają sie. Rozpuszczany przez ciocie Fibi bardzo. Lubi przytulać sie, jak to facet :1luvu: . Podchodzi do stojacego kota i tak sie wtula w niego pomrukujac cichutko. Moje trochę oniesmielone takimi zabiegami-ot twardzi faceci na polędwicy chowani. A Fibi przygarnie,lapciami obejmie i opowiada mu historie. Wogle to fajny cudaczek z niego. :1luvu:
A co wyprawia na mokrej podłodze, albo tłumaczy zmiotce łącznie z pokazami jak nalezy wycierac i sprzatac podłogi...ma wiele dobrych rad!
?

To moze powiedz ,ze Tosiek zostanie u mnie i niech sie spelni odwrotnie , co :-)
Nie wiem czy bym obojetnie przeszla obok takiej bidki ...nie mialam takich przypadkow.Ja mam inaczej raczej ktos do mnie dzwoni czy opowiada mi o jakims nieszczesciu i mam czas do namyslu .Oczywiscie to nic nie zmienia , bo sa sytuacje w ktorych nie mozna poprostu powiedzic "Nie".
Taki kotek jak Bombel to ,mimo calego z nim problemu , podnosi czlowiekowi poziom szczescia ,prawda? Jakby sie nie bylo zmeczonym jak sie zobaczy takiego cudaczk ajak skacze i gania to odrazu inny humorek.
Ja sobie nie wyobrazam domu bez zwierzakow chyba zebym juz w ostatniej biedzie byla i nieszczesciu .
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Pon lis 02, 2009 23:39 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Rany boskie, Aska, co dzien to nowy kot... Strach Cie z domu wypuscic. ;-)
Faktycznie sie narobilo... Dzielni jestescie!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lis 03, 2009 8:06 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miare :-) Najwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Wto lis 03, 2009 8:09 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Agneska pisze:Rany boskie, Aska, co dzien to nowy kot... Strach Cie z domu wypuscic. ;-)
Faktycznie sie narobilo... Dzielni jestescie!

Agnieszka sama jestem zła na siebie strasznie!!!
Zanim poleciałam po mała to próbowałam udać,że nic sie nie dzieje i zjeść obiad.Wszystko mi gardle stało. Modliłam sie egoistycznie żeby jej nie było!
Najgorsze,że nie ma gdzie jej upchać.Do azylu nie powinna pojść bo tam choroby panuja. Szukam jej tymczasu nie tylko na forum-ale to takie trudne.Wczoraj zostałam poproszona o przyjecie kolejnego kota i musiałam odmówić.
A wszystko trzeba wyzywić,zaszczepić...załamka totalna!!!
najgorsze to wetowskie... :mrgreen:

A wracając do Bombla i Fokus.
Bombelek wariuje na maksa, je i podlizuje sie...zwierzom. Bardzo sie buntuje jak nie w porę próbujemy go dopieścić. I tak smiesznie piszczy jak chce zwrócic na siebie uwage. Po małym widac kiedy jest zmeczony bo zaraz oczki robia mu sie maleńkie i przychodzi pomiziać sie.Jest słodzikiem nad słodziki i takim uroczym urwiskiem.Proludzki maluch :1luvu:

Fokus jest przesliczna koteczką.PRZEŚLICZNA!!! Ma piekny srebrno-bury kolor futerka a włos póldługi i gesty,białe skarpetki, podbródek i brzunio.To wystraszony koci dzieciak i bardzo teskniacy za mama. Wczoraj z przyjemnosia siedziała na rekach,wykładała brzunio i mruczała,mruczała...Zaczęła cyckac mnie jak mamusie i usnęła wtulona w rekaw. Pieknie je,kuwetkuje i zaczeła bawic sie dziś myszka. Troche na nas syczy jak wkladamy lapy do klatki-ale to tylko dla szpanu. Jest mniejsza od Bombla.

TZ wczoraj byl zaskoczony jej postepami bo w swoim czarnowidztwie widział całe tygodnie walki z gówniarzem.Pokiereszowane rece,twarz i ogólny terror w domu!A tu taki słodziak sie szykuje :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 8:13 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Romas pisze:Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miare :-) Najwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka :-)

Bo ja mam neon FRAJER na czole napisane a w Otwocku sa same czytate koty!!! Jak zobaczy ,przeczyta to leci!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 8:31 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

ASK@ pisze:
Romas pisze:Do gory ,do gory ,bo zageszcza sie u naszej kolezanki ponad miare :-) Najwyrazniej koty w miescie przekazuja sobie ta informacje ,ze ASK@ daje darmowa miche i cieple łóżko i ciagna do niej z kazdego zakątka :-)

Bo ja mam neon FRAJER na czole napisane a w Otwocku sa same czytate koty!!! Jak zobaczy ,przeczyta to leci!

Chciałam coś napisać ale po przeczytaniu tego zakrztusiłam się kawą...
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto lis 03, 2009 10:01 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

szukamy domków kochających i jedynych dla slicznych maluchów!!!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 10:30 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Ja-Ba pisze:
ASK@ pisze:

Chciałam coś napisać ale po przeczytaniu tego zakrztusiłam się kawą...

Ja już na szczęście kawę wypiłam przed momentem :ryk:

Kaprys2004

Post » Wto lis 03, 2009 11:21 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Wy tu sie nie podśmiewujcie bo to nie jest smieszne :twisted: .
Nigdzie wyłacznika do neonu znaleźć nie mogę :mrgreen: bo lampki są energooszczędne i długo pewnie będą sie jarzyc. A u mnie już w innych sektorach rezerwa sie świeci!!! :mrgreen:

A moze tak cegłówką rzucic :wink:

Kota na tymczas prosze mi tu natychmiast przygarnąć, bądź domek stały zaofiarować!!!A nie hiholic sobie z frajerki :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 11:59 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

Fajna ta Frajerka :D

Kaprys2004

Post » Wto lis 03, 2009 12:06 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

:twisted: :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 13:40 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

podrzuce maluchy bo spadają!
Obrazek

ASK@

Post » Wto lis 03, 2009 14:44 Re: OTW-słodziak Bombel i puchatka Fokus!Szukają na cito DT/DS!

podrzuce maluchy bo spadają!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]