*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 01, 2009 19:43 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Spineczka dziś została zaszczepiona pierwszą szczepionką ...

Siedzi w firmie samiusieńka :( Jest jej bardzo smutno ...Takie maleństwo i musi siedzieć samo ....Nie ma ani człowieka , ani kota do zabawy ...

Prosimy o DT dla niuni !!!!!
TŻ zrobił kilka zdjęć . Nie są zbyt udane , ale był sam i cięzko mu było temu zwierceńcowi zrobić ładne fotki .

Spineczka

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Nie lis 01, 2009 20:14 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Jejciu jaka śliczna - tak mi jej szkoda. Trzymamy kciuki aby się chociaż DT znalazł.
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Pon lis 02, 2009 9:07 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Błagamy o DT!!!! Jak jej musi być smutno samej...... :(
U mnie dopóki nie wyjaśni się sprawa ze zdrowiem małej Sisi, nie mogę ryzykować kolejnego tymczasa :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon lis 02, 2009 12:08 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szukaDT.Beza i Kacper domu

Hopsaj Spineczko na pierwszą stronę :!:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lis 02, 2009 12:27 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szukaDT.Beza i Kacper domu

Spineczka bardzo dobrze zniosła szczepionkę :)
W kuwecie wszystko ok i samopoczucie niuni też nie uległo żadnemu pogorszeniu .

Spineczka prosi o DT , bardzo , bardzo !!!!!!!
Albo DS , bo myślę , że zagrożenie pp minęło ...

Tiger_

Post » Pon lis 02, 2009 12:30 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Tak sobie myślę , że jak nie ma dla niej dt , to TZ powinien znaleźć jej drugiego takiego malucha do pary .....żeby tam w tej samotni się nie nudziła ....Jakby były dwa kociaki , to już byłoby całkiem co inne ....

Sama już nie wiem co piszę ....

Tiger_

Post » Pon lis 02, 2009 12:58 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Dobrze prawisz, ciotko:)
Dwa maluchy to lepiej niż jeden - samotny.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon lis 02, 2009 17:06 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Spineczka hopsaj po domek
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Pon lis 02, 2009 19:25 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Spineczka wędruje na górę , pokazywać się ciotkom.....Może się ktoś zlituje ....

Dziś, na skutek nasilających się ostatnio różnych paskudnych dolegliwości , a przede wszystkim duszności w nocy , zrobiłam sobie testy alergiczne .... :? :? :?

ŻADNYCH PYTAŃ :evil: :evil: :evil:

Tiger_

Post » Pon lis 02, 2009 21:02 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Tiger_ pisze:Dziś, na skutek nasilających się ostatnio różnych paskudnych dolegliwości , a przede wszystkim duszności w nocy , zrobiłam sobie testy alergiczne .... :? :? :?

Eeeeeee....

NIE MÓW :|
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lis 02, 2009 21:25 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

pixie65 pisze:
Tiger_ pisze:Dziś, na skutek nasilających się ostatnio różnych paskudnych dolegliwości , a przede wszystkim duszności w nocy , zrobiłam sobie testy alergiczne .... :? :? :?

Eeeeeee....

NIE MÓW :|

No , nie mówię przecież ..... :evil: :wink:

Ponieważ domyślałam się już dawno , nie było to dla mnie żadnym zaskoczeniem ...
I jeszcze na pierze ...
Ale pierza w domu nie posiadam .....w przeciwieństwie do drugiego alergenu , w liczbie sztuk 6 .... :twisted:
Tak więc na pewno nie będę hodować w domu kur i innych papug :twisted:

A Spineczka siedzi sama .....:( W ciemnicy :(

Tiger_

Post » Pon lis 02, 2009 22:11 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Nie wiem, co napisać. Z wiarą w cokolwiek to u mnie tak średnio, ale wierzę w TM, takie maluszki nie mogą iść gdzie indziej przecież... [*]

Ciociu Tiger_ - przesyłam miliony ciepłych myśli, na razie tylko tyle mogę :oops:

evl

Od: Pon mar 10, 2008 15:29

Post » Wto lis 03, 2009 8:28 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Koteczki na górę, wypatrywać domki :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lis 03, 2009 9:16 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Spineczko.........:(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto lis 03, 2009 12:24 Re: Lubelskie Tymczasy.Spinka szuka DT.Beza i Feliks szukają DS.

Ciekawam, jakie testy robiłaś??
Ja osobiście w nie nie wierzę, przynajmniej w te skórne.
I Tobie radze to samo 8) :mrgreen:

Szkoda tej Spineczki, dorasta w samotności, bez przytulanek i mizianek i drapanek, bez pogaduszek.
Smutne to dzieciństwo. :?
------------------------------------------------------------
Moje futra przeszły na tryb zimowy. Śpią bliziutko siebie ( nie no nie przytulone, bez przesady :twisted: ) na mojej poduszce około 20 godzin dziennie. W wolnej chwili jedzą, myją się, pucują i włażą na kolana.
W nocy mam przywalone nogi i okolice przez dwa ciepłe cielska i jak próbuję się ruszyć słyszę ostrzegawcze " eeeeeeee, co jest, nie pchaj się"
Przewiduję ciężką zimę :| bo widok Wacława śpiącego blisko Jasia, nie jest zwyczajnym widokiem.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

[poprzednia][następna]