Gibutkowa pisze:Kociama pisze:robimy sciepę Dziołchy na serwiś ,budzik i lampkę?
Też o tym pomyślałam
no bo z Kropka to się już robi dosłownie
Demolation Man

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Kociama pisze:robimy sciepę Dziołchy na serwiś ,budzik i lampkę?
Też o tym pomyślałam
katarzyna1207 pisze:... Zapraszamy ..... chciałabym to zobaczyć ... jak mu "nakiwasz".......Cóś mam wątppliwości ... kto komu by nakiwał.... Z Kropka zrobił się kawał chłopa... zawija łapki wokół nogi od krzesła... i jeździ nim po pokoju .... Chyba Twój Gibutek już jest "cienki Bolek" przy Kropku ...
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Kociamko.... a pampersy to gdzie
katarzyna1207 pisze:.... noooo "pływanie" i "wiszenie" to jeszcze dyscypliny nie opanowane przez Kropka.... ale bądźmy dobrej myśli ...to tylko kwestia czasu...
![]()
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Kociamko.... a pampersy to gdzie
Nie piszcie dziś błagam o pampersach bo ja mam grypę jelitową![]()
katarzyna1207 pisze:Ja jak słucham relacji z domu rodziców .... to stwierdzam, że moje footerka to ..... nudne są
Kociama pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Kociamko.... a pampersy to gdzie
Nie piszcie dziś błagam o pampersach bo ja mam grypę jelitową![]()
Wspólczuje
to może potrzymamy za zwieracze?![]()
Kociama pisze:katarzyna1207 pisze:Ja jak słucham relacji z domu rodziców .... to stwierdzam, że moje footerka to ..... nudne są
moje podobne do Kropka![]()
a Twoje na szkołe do łobuza wyślij
katarzyna1207 pisze:Kociamko ... ale moje nie bawią się "bobkami"
katarzyna1207 pisze:Kotecek Kociamki znalazł sobie dzisiaj taką "ekologiczną" zabawkę ...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 154 gości