Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Poddasze pisze:A może to jakiś cień, albo światełko bardzo niewyraźne? U nas Lilu bawi się cieniem samej siebie na podłodze... Albo cieniami na ścianie. Światełkami też lubi. Mogą być nawet światełka z telewizora mrugające po podłodze albo ścianie
Poddasze pisze:A może to jakiś cień, albo światełko bardzo niewyraźne? U nas Lilu bawi się cieniem samej siebie na podłodze... Albo cieniami na ścianie. Światełkami też lubi. Mogą być nawet światełka z telewizora mrugające po podłodze albo ścianie
kristinbb pisze:Poddasze pisze:A może to jakiś cień, albo światełko bardzo niewyraźne? U nas Lilu bawi się cieniem samej siebie na podłodze... Albo cieniami na ścianie. Światełkami też lubi. Mogą być nawet światełka z telewizora mrugające po podłodze albo ścianie
A może włóż okulary...
Ja już mam...![]()
Zofia&Sasza pisze:kristinbb pisze:Poddasze pisze:A może to jakiś cień, albo światełko bardzo niewyraźne? U nas Lilu bawi się cieniem samej siebie na podłodze... Albo cieniami na ścianie. Światełkami też lubi. Mogą być nawet światełka z telewizora mrugające po podłodze albo ścianie
A może włóż okulary...
Ja już mam...![]()
Nie włożę. Ja-chcę-być- piękna-i-młoooodaaa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości