OTW-Pobite Srebro str100-pozostał dług do spłacenia.POMOCY!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 31, 2009 23:02 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

podrzucam wieczorowo
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Od: Sob maja 31, 2003 16:25

Post » Nie lis 01, 2009 10:39 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

I podrzucam porannie .
Gdzie sa wszyscy milosnicy Bombla ? :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie lis 01, 2009 11:36 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

budzą się :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lis 01, 2009 12:46 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

A to śpiochy :-)
Ja juz zdazylam zrobic allegro dla Toska a Tosiek zdarzyl uciec mi z łazienki a caly swiat koci spi 8O. Zdumiewajace :-)
Za to z pewnoscia DT Bombla nie spi , juz Bombel sie o to postaral jak mniemam :ryk:
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Nie lis 01, 2009 12:50 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

pilnuje kota kolezanki i tylko wtedy moge zajrzec.Kom dalej w rozsypce wiec skazana jestem na pracowy.
Bombel ok.Nie wiem co kiedys jadl ale ze stolu ludzkie smakuje mu najlepeij.Ulubione zajecie to siedzenie w naszych talerzach! Wogle "porcelana"stworzona jest po to by lapki koteczkow mogla pomiescic.Wielkie talerze sa be bo duzo krokow trza zrobic!
Nasz rudolf uwielbia baleron i poledwice sopocka.To co kazdy prawdziwy otwocki rudy kot powinien jesc dla podtrzymania koloru. Dzis dostal kawalki- oczywiscie na blacieWyjasnie,ze odmowienie Rudzikowi rowna sie smierci.Albo sie o niego przewrocisz albo padniesz od jego dzwiekow!!!.Przepedzil go bombelek i zabral sie do jedzenia.Przyszla Wiki i nosa probowala wsadzic.Bombel nawet lba nie podniosl,tylko z warczeniem wyciagnal lape i polozyl ja na pozostalych kawalkach spokojnie zajadaja.Meczy ciotki bardzo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie lis 01, 2009 12:53 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

Romas pisze:A to śpiochy :-)
Ja juz zdazylam zrobic allegro dla Toska a Tosiek zdarzyl uciec mi z łazienki a caly swiat koci spi 8O. Zdumiewajace :-)
Za to z pewnoscia DT Bombla nie spi , juz Bombel sie o to postaral jak mniemam :ryk:

Dawno nie spimy.Koty nakarmione,leki dane.dziczki obsluzone...a ogloszen maja od diabla a i tak cisza! Najczesciej o Wiki pytaja.Ale jak widac moje przesluchanie odstrasza "prawdziwych"kociarzy!
No lece bo mi kotka kolezanki juz na glowe wchodzi.
Obrazek

ASK@

Post » Nie lis 01, 2009 18:50 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

Aśka, czy Wy możecie jeszcze jadać w domu? Dopóki temperatura pozwalała, to sobie wynosiłam talerz na taras i jadałam w towarzystwie nienamolnej Boleczki. Teraz mi tylko kibel na dole został. Inaczej koty mi wyrywają talerz (nie tylko zawartość) z rąk i z paszczy. :twisted:
Obrazek

Agneska

Post » Nie lis 01, 2009 20:55 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

ASK@ pisze:pilnuje kota kolezanki i tylko wtedy moge zajrzec.Kom dalej w rozsypce wiec skazana jestem na pracowy.
Bombel ok.Nie wiem co kiedys jadl ale ze stolu ludzkie smakuje mu najlepeij.Ulubione zajecie to siedzenie w naszych talerzach! Wogle "porcelana"stworzona jest po to by lapki koteczkow mogla pomiescic.Wielkie talerze sa be bo duzo krokow trza zrobic!
Nasz rudolf uwielbia baleron i poledwice sopocka.To co kazdy prawdziwy otwocki rudy kot powinien jesc dla podtrzymania koloru. Dzis dostal kawalki- oczywiscie na blacieWyjasnie,ze odmowienie Rudzikowi rowna sie smierci.Albo sie o niego przewrocisz albo padniesz od jego dzwiekow!!!.Przepedzil go bombelek i zabral sie do jedzenia.Przyszla Wiki i nosa probowala wsadzic.Bombel nawet lba nie podniosl,tylko z warczeniem wyciagnal lape i polozyl ja na pozostalych kawalkach spokojnie zajadaja.Meczy ciotki bardzo.

Bombel King. Uwielbiam łobuza! :1luvu:

Agneska pisze:Aśka, czy Wy możecie jeszcze jadać w domu? Dopóki temperatura pozwalała, to sobie wynosiłam talerz na taras i jadałam w towarzystwie nienamolnej Boleczki. Teraz mi tylko kibel na dole został. Inaczej koty mi wyrywają talerz (nie tylko zawartość) z rąk i z paszczy. :twisted:

Dobrze, że masz choć łazienkę dla siebie! :lol:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie lis 01, 2009 21:16 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

hanelka, to nawet nie jest łazienka, to jest kiblo-pralnio-kotłownia, mało fajne miejsce do jedzenia (może chociaż apetyt mi odbierze :mrgreen: )
Obrazek

Agneska

Post » Pon lis 02, 2009 7:53 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

No Bombelek ruszaj na gore po dom :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pon lis 02, 2009 9:31 Re: OTW-cholera mała to słodzik nad słodzikami:-(DT/DS na cito!

Agnieszak nie da rady zjeśc spokojnie.A kanapke z wyżej wymienionymi delicjami w szczególności.Wczoraj obserwowałam jak TZ przyszedł z kanapkami i ogonami. Rączyna TZ w niedbałej pozie trzymajaca kanapusię szybko opadła jak dopadła go zgraja.Z jednej strony Rudolf łape wyciągał jak tylko reka wedrowała gwałtownie do tyłu i chapał polędwiczke.Z przodu Wiki jak piesek preriowy na chudych łapinach żebrał i w oczki patrzyła.
W tym czasie ja spokojnie zjadłam pod kołderka :lol:

No i mam biede kolejną :mrgreen: :twisted: :evil: . CHOLERA!!!
może toś z wielbicieli tego watku ma kawałek podłogi bo u mnie jest w tej chwili tragicznie. PikusiaBurego nie da rady oswoic przy takim zageszczeniu.Dostał eksmisję z klatki .I nie jest zadowolony.warczy na powrót i bardzo nerwowy sie zrobił!Dziewczyny +chłopaczek lataja beztrosko i krzywdę sobie robia. Wiki ma zdezelowane oko i danie jej kropli to horror i tragikomedia w jednym :mrgreen:
Ale do rzeczy! Nówka sztuka to dziewczyna ok.10 tygodni. Bura,w prażki i chyba z białym(jak sie domyje to potwierdzę!).Sliczna w typie norwega,z półdługim włosem. Nazywa sie wstepnie Fokus (od forda fokusa :wink: ).DzikaDzicz strasznie przestraszona i syczaca. Ale je i korzysta z kuwety!No i dałą noge z klatki :mrgreen:
Od 2 dni siedziała grzejac sie na silnikach samochodów. Usłyszałam ja w czwartek w nocy. Włąsciciel otworzył samochód ale małe coś dalo noge. Rano jedzenia i kota nie było. No i wczoraj zaczelo sie. W*****ła mnie sasiadka bo w blogiej nieświadomości siedziałam jak wpadła wieczorem i oznajmiła mi,że kot płacze w samochodzie, a skoro prowadze DT to co mi za różnica ile mam na stanie :mrgreen: .Usłyszała co miała usłyszec... ale poleciałam.Siedziało to to pod maska,ryja darło i wyjśc nie chciało.Tzn.chciało ale bało sie.
Po dobroci nie chciało wyjść. Załatwiłam jakś klatke i dyzurowalismy na zmianę z TZ ze 3 godz.bo taka niezdecydowana była a i ruch duzy. Bałam sie,że pod samochód wyskoczy. No i jest.
Ale co dalej!Do schronu/azylu nie nadaje sie-w zyciu nie oswoi bo i kiedy!
A w domu meksyk!
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 02, 2009 11:39 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

:?:

Dzieki za podtrzymywanie watku w okresie wolnosciowym od kompa!!! :1luvu:
Wy pilnowalyście malucha a ja pilnowałam maluszki :wink: No i porobiło :evil: sie
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 02, 2009 14:06 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

z ostatnich wiadomości:Fokus została dobrowolnie wyjeta z klatki przez corke a potem na kolanach wyłozyła brzunio do głasków. Więc ewentualny DT/DS - nie taki kot straszny jak go obsmarowałam :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Pon lis 02, 2009 14:35 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Oj ASK@ Ty masz tak zawsze czy to teraz taki moment zakocony ? :-) Trzymam wiec kciuki podwojnie zeby ten tlok sie jakos pozytywnie u Ciebie rozladowal :-)
Magda&psiarnio-kociarnia

Romas

Post » Pon lis 02, 2009 14:56 Re: OTW-słodziak Bombel i śliczna Fokus!Pilnie!!!DT/DS na cito!

Romas pisze:Oj ASK@ Ty masz tak zawsze czy to teraz taki moment zakocony ? :-) Trzymam wiec kciuki podwojnie zeby ten tlok sie jakos pozytywnie u Ciebie rozladowal :-)

Nie mam tak stale-teraz sie jakoś tak ostatnio porobiło. Nieuważnie powiedziałam niedawno (i do tej pory pluje sobie w brodę),że jakoś tak na biedy nie właże tylko mam szczescie i sama je wybieram! :mrgreen:
A przecież wiem,że co głosno powiem/uciesze sie to sie spełni ale odwrotnie a jak głosno zaplanuje to sie też spełni odwrotnie :!:
Ale powiedz jak ja zostawic było w taka pogodę i jeszcze w takim apartamencie :mrgreen: ! No i ta klatka sie znalazła jak za czarodziejska różdżka! Ale jak by jej nie było to kicałabym pod tym fordem nocke cała. Jak zobaczyłam jaka mała i usłyszałam jak drze paszczę!

Bomblowi przepuklina nie wchłania sie tak jakbym chciała. On juz chyba przyduzy na takie zabiegi.No i lata aż mu łeb odskakuje i nogi nie wyrabiają sie. Rozpuszczany przez ciocie Fibi bardzo. Lubi przytulać sie, jak to facet :1luvu: . Podchodzi do stojacego kota i tak sie wtula w niego pomrukujac cichutko. Moje trochę oniesmielone takimi zabiegami-ot twardzi faceci na polędwicy chowani. A Fibi przygarnie,lapciami obejmie i opowiada mu historie. Wogle to fajny cudaczek z niego. :1luvu:
A co wyprawia na mokrej podłodze, albo tłumaczy zmiotce łącznie z pokazami jak nalezy wycierac i sprzatac podłogi...ma wiele dobrych rad!
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]