Forum AFN dalej nie działa, ale w dzisiejszej Gazecie Ostródzkiej jest świeże zdjęcie kociąt i informacja, iż szukamy dla nich domków. Na zdjęciu kocięta prezentują się całkiem, jak należy.
Jakby nie było, niedługo będzie faktura za leczenie szczawików w październiku... Trochę tych wizyt u weta było. Przypominam, że dalej zbieramy środki na opłacenie tego leczenia... Może jeszcze jakieś cioteczki internetowe wesprą maluchy grosikiem?
Ja właśnie wpisałam maluchy jako odbiorcę "dochodu" z Itusiowych kartek. To będzie skromna sumka, ale zawsze cos. Obiecałam też bazarek i allegro, ale dopiero dziś się za to wezmę
a skoro Asterka zostaje w DT na Ds, to może poprosimy znowu ruru o banerek dla maluchów ?Ale pewnie przydałyby się nowe foty jakieś.... ? I może allegro ?
Taa.. tylko właśnie brak nowych fot i brak nowych informacji... Poprzednie były mojego autorstwa, robione w lecznicy, jak maluchy były na antybiotyku jakieś 3 tygodnie temu... Na pewno daleko im do aktualności...
A z forum AFN to ciekawa sprawa, przez stronę AFN wejść nie mogę, ale jak mi w wyszukiwarce znalazło forum samo w sobie, to bez problemu weszłam i okazało się, że wszystko działa bez zarzutu...
Może te dwa wątki połączyć w jeden i szukać za jednym zamachem domów ? W sumie jedno i drugie stadko jest pod opieką fundacji i pewnie bedzie ta sama osoba kontaktowa na ogłoszeniach.
Poczekam w kąciku i poobserwuję przebieg licytacji Może ktoś mnie uprzedzi bo tym miesiącu krucho u mnie z $$ nie zmienia to faktu że pokusa jest