DO ZOBACZENIA W LEPSZYM ŚWIECIE PIRATKU [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 01, 2009 15:08 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Łazienka? :|
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie lis 01, 2009 18:42 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

łazienka odpada. Jest za mała

Dzisiaj niedziela dzień świety więc Pirat dodatkowo zasikal chlebak i sucharki. Po ostatniej awanturze jest delikatniejszy i daje sobie robić zastrzyki. Zajmuję go jedzeniem, łapię za kark i już!! Przestal kaszleć.

Mama przywiozła dzisiaj takie cudo z Proszowic:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mieszkał w chlewiku ze świnkami :-( Mama go właściciwe "ukradła". Teraz zezowaty Pumba o dłuuuuuuuuuuugaśnych nogach szuka domu. Komu popielatego koteczka? Niektórzy mówią, że niebieski :-) Kuwetkowy, uwielbia czlowieka, drze się jak nie ma Dwunoznych w pobliżu. Jest bardzo zabawowy i radosny. Ma okolo 2 miesięcy
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 01, 2009 20:28 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Cudo! :love: Nie było ich więcej w tym chlewiku, mam nadzieję :evil:

Zachodzę w głowę o co chodzi temu Piratkowi :roll: Zachowuje się jak Klusek[*] u mnie na początku.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon lis 02, 2009 7:54 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Było ich więcej. Było 3 ale nie udał osię wykraść więcej. zostało bure i biało-bure.

Dzisiaj Piracik grzeczny z rana. Poszedł do swojej kuwetki walnął przy mnie qupala a potem do dziewczyn na siku :1luvu:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 02, 2009 10:00 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

może zastrzyk już działa...
mały koteczek...jaki on śliczny !!!! taki do przytulenia !
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Pon lis 02, 2009 10:12 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:może zastrzyk już działa...
mały koteczek...jaki on śliczny !!!! taki do przytulenia !

bierz wiga138 póki jeszcze jest. Ma strasznie śmieszne te zezujące oczy
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 02, 2009 13:47 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Ja mam juz kategoryczny zakaz brania czegokolwiek co ma cztery konczyny, ogon i mruczy ;)
ale cudowny jest ten Pumbiszon!!! No sama radosc :) :) :)

U mnie Borki sie napier....niczaja w klatce, odglosy jak przy swiniobiciu 8O
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon lis 02, 2009 14:49 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

a może ktoś z okolicy Krakowa jest w pilnej potrzebie przytulenia takiego kociaczka ????????????????????????
U mnie dwa koty i pies.Towarzystwo - po 10 lat. Mnie w większości dnia nie ma w domu. Teściowie ogarniają cały dom..... ale szukam u znajomych !
------------------------

wiga138

Post » Pon lis 02, 2009 14:59 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Akima,
pisalam na PW.... Potwierdź tylko czy jest ok .
------------------------

wiga138

Post » Pon lis 02, 2009 15:23 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:a może ktoś z okolicy Krakowa jest w pilnej potrzebie przytulenia takiego kociaczka ????????????????????????
U mnie dwa koty i pies.Towarzystwo - po 10 lat. Mnie w większości dnia nie ma w domu. Teściowie ogarniają cały dom..... ale szukam u znajomych !

To Tobie bardziej Pirat wiekowo pasuje :lol:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 02, 2009 15:32 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

......wiesz , że jest blisko mojego serca ! Gdybym tylko mogła zwolnić tępo pracy !!!
------------------------

wiga138

Post » Pon lis 02, 2009 15:47 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

wiga138 pisze:......wiesz , że jest blisko mojego serca ! Gdybym tylko mogła zwolnić tępo pracy !!!

Piratka dałabym ci dopiero jak go wyszkolę na porządnego chłopaka. Teraz sikacz i śmierdziel z niego jest! Rozczulaja mnie z Esmą jak ich zamknę w kuchni. Wracam a oni na stole obok siebie śpią. Dla Esmy też możesz szukać domu. W sumie pod moją opieką są: Pirat, Shani, Esma, Rybka i nowy Pumba. Oni wszyscy chcą nowego domu. I ja też chcę żeby już sobie poszli do dobrych domków i odciązyli mi kieszeń. Kiedyś trzeba odpocząć. Moja Viki ma znowu nawrót zapalenia dziąseł po 2,5 miesiącach od ostatniego leczenia. Nie mam czasu, zeby o swojego jedynego kota zadbać jak należy :cry:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 02, 2009 16:04 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

ok szukam !
...ale musisz znaleść czas dla Viki !!!!
kurcze LUDZIE ! szukajcie domów dla kociaków ! Akima nam padnie !
------------------------

wiga138

Post » Pon lis 02, 2009 16:12 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

Jeszcze mam siłę, obserwuję u siebie raczej zobojetnienie. Do 15 grudnia mam oddać artykuł naukowy na konferencję międzynarodową. Ktoś napisze za mnie? Ja nie mam czasu a promotora nie chciałabym zawieźć. Temat to stosunki niemiecko-amerykańskie ostatniej koalicji w RFN. Szukajcie domu dla kotów albo mądrego, któy ładnie na ten temat napisze i zgodzi się żeby Pani Dr Gracjana podpisała się pod tekstem 8O Ale mi wali na dekiel
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Pon lis 02, 2009 16:20 Re: Pirat wciąż dzielnie walczy o lepsze jutro. Jest nadzieja!!!

...fajnie masz....! no mądrale ! do roboty ( ja tylko finanse)
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]