POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV-ODCHODZĘ i PRZEDSTAWIAM JoKot s.49!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 31, 2009 8:51 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

Asiu, ja jutro tam pojadę nawet pojedynczo, jesli zmontujesz jakąś akcję, to daj mi znać. Ja planowałam byc na bazarku ok. szóstej. Ale poprzednim razem byłyśmy z p. Basią o 11.00 i kotka była. W razie złapania koteczkę mogę przechować u siebie w klatce.

Co do bazarku na Conrada, o którym Ci pisałam, to pomoc dalej potrzebna. Zostały złapane dwa ostatnie maluchy i wykastrowane 3 podrostki. Dalej są co najmniej 3 dorosłe kotki, w tym dwie rodzące 2 lub 3 mioty w roku. Wczoraj ta najstarsza nie chciała się złapać na maluszka. A już była w klatce i wycofała się zołza jedna. Na razie jest pieruńsko zimno, więc się średnio łapie.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob paź 31, 2009 13:26 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

CZY KTOŚ MI DZIŚ PRZYWIEZIE KLATKI Z LECZNICY???

działa do 16, ew. wieczorem mogę też odebrać (mam klucze), ale nie mam siły targać ich metrem...

CZY KTOŚ MA OCHOTĘ POJECHAĆ JUTRO RANO NA BAZAREK NA BRÓDNIE?
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob paź 31, 2009 13:31 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

śniło mi się, że Mimbla64 złapała tę szylkretkę i jakiegoś kocurka na bazarku. i że muszę do niej natychmiast zadzwonić, bo nie wiem czy ma co z tymi kotami zrobić :roll:

i jeszcze nie wiem czy mi się śniło czy nie, że dostałam pw od Piotra568, że Focus ma już oko w porządku???? kasowałam dziś pw bo mi się nowe nie mieściły i nie wiem czy to pw od Piotra też skasowałam czy go po prostu nie było...

chyba mam jakiś problem z odróżnianiem rzeczywistości od snu...
Obrazek

jopop

Post » Sob paź 31, 2009 14:15 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

jopop pisze:śniło mi się, że Mimbla64 złapała tę szylkretkę i jakiegoś kocurka na bazarku. i że muszę do niej natychmiast zadzwonić, bo nie wiem czy ma co z tymi kotami zrobić :roll:

i jeszcze nie wiem czy mi się śniło czy nie, że dostałam pw od Piotra568, że Focus ma już oko w porządku???? kasowałam dziś pw bo mi się nowe nie mieściły i nie wiem czy to pw od Piotra też skasowałam czy go po prostu nie było...

chyba mam jakiś problem z odróżnianiem rzeczywistości od snu...

co drugiego już wiem - to był sms :twisted: sms-y kasuję zaraz po przeczytaniu, chyba nie powinnam ich czytać zanim się porządnie nie obudzę :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Sob paź 31, 2009 14:18 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

Asiu, to ty jednak nie wstawaj jutro rano. Z jedną szylkretka sobie poradzę, jesli się złapie. A czy tam są jeszcze jakies koty do łapania, oprócz mamusi z maluszkami? Myslałam, że już nie.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Sob paź 31, 2009 14:24 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

do łapania na bazarku są:
szylkretka ciężarna, ta co przychodzi z zewnątrz
szylkretka która miała kociaki (ta co się raz złapała pani Basi i zwiała)
czarne COŚ mieszkające pod budką koło wartowni, dość odważne, niezbyt duże (powiedzmy poniżej roku, ale NIE to 4-miesięczne, to 4-miesięczne jest już ciachnięte)

ciachnięte są:
kotka która miała kociaki (bocznie, jest łysa na boku :twisted: )
kotka domowa, która się przyplątała skądś (jest w lecznicy jeszcze)
kotka czarna szczupła (w lecznicy jeszcze)
kocurek 4 mce
kocur czarny
kocur rudy

zostaje na razie kotka karmiąca (dla odmiany czarna), czekamy aż wyprowadzi miot... pokazywałam Ci jej budę, tam z tyłu. karmicielki były zdziwione ostatnio że ona ma kociaki, nie zauważyły tego :roll:
Obrazek

jopop

Post » Sob paź 31, 2009 14:34 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

Kaprys2004 pisze:8O

Dlaczego pysie są rozwalone? :(

pewnie od miotania się po klatkach :cry: Wyglądają jak przegranej walce bokserskiej

Przykro mi ja na razie nie piszę się na łapanki, nawet transport na dużą wstrzymuję,.
grat stoi na warsztacie :evil:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Sob paź 31, 2009 15:23 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV

Piotr zaoferował mi późnopopołudniową wyprawę po klatki.

Czyli niestety będę mogła jutro łapać :roll: KTOŚ MA OCHOTĘ POSŁUŻYĆ W ROLI KIEROWCY W SZCZYTNYM CELU ZŁAPANIA CIĘŻARNEJ SZYLKRETKI???
Obrazek

jopop

Post » Sob paź 31, 2009 19:04 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

jutro robimy podwójną obławę na tę tiiiit szylkretkę. Wczoraj wieczorem jeszcze była gruba.

trzymać kciuki proszę!
Obrazek

jopop

Post » Sob paź 31, 2009 20:20 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

Teraz dopiero jestem w stanie coś napisać
Mały wystraszony siedział pod wanną, na nową panią nie zwracał uwagi i odwracał się dupiną, a na mnie patrzył z takim wyrzutem że szkoda gadać...., ale w nocy wyszedł pojadł, pobawił się, będzie ok, tam będzie mu dobrze, pracuję nad tym aby kobitka wzięła sobie drugiego kotka i jestem na dobrej drodze.
Dusia darła się całą noc na moim łóżku, albo obok, musiałam ją cały czas głaskać, w chwilach krótkich drzemek jakaś małpa nalała mi na łóżko, ale teraz już wiem o co chodzi, chodzi o nowego kota, zawsze tak jest ale ja głupia dopiero teraz się zorientowałam, teraz kocinka pojała, zrobiła kupę pod drzwiami i śpi, chyba znowu wesoła noc przedemną :1luvu:

malgosiab

Od: Czw gru 18, 2008 14:35

Post » Nie lis 01, 2009 12:36 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

szylkretka miała nas w poważaniu...

po poludniu kolejna próba...
Obrazek

jopop

Post » Nie lis 01, 2009 13:37 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

viewtopic.php?f=13&t=102744 temacik kolorowych siostrzyczek
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Nie lis 01, 2009 18:48 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

jopop pisze:szylkretka miała nas w poważaniu...

po poludniu kolejna próba...

i jak?
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie lis 01, 2009 22:09 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

złapana :piwa:

teraz tylko pytanie kto wygra wyścig z czasem - ona czy chirurg :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 02, 2009 0:26 Re: POTRZEBUJĘ TYMCZASY IV - kierowca na NIEDZIELĘ O ŚWICIE!

jopop pisze:złapana :piwa:

teraz tylko pytanie kto wygra wyścig z czasem - ona czy chirurg :twisted:

:ok: za chirurga
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]