atra_cura pisze:Myszko, jestem pewna, że pod biustem mam 68 cm, a biustonosz jest 75. Jestem osobą śpiewającą profesjonalnie i muszę wziąć swobodnie wdech, a nie dusić się w staniku.
Aaaa, to zupełnie zmienia sytuację. Zazdroszczę takiego wdechu!!!

atra_cura pisze:Myszko, jestem pewna, że pod biustem mam 68 cm, a biustonosz jest 75. Jestem osobą śpiewającą profesjonalnie i muszę wziąć swobodnie wdech, a nie dusić się w staniku.

atra_cura pisze:Obwód jest dobrze dobrany, bo nie śliska mnie, a jednocześnie mogę skakać, unosić ręce do góry, a on ani drgnie. Wszystko zasługa profesjonalistki - brafitterki. Tylko stanik bardzo drogi, więc nie kupię drugiego tak drogiego, szukam czegoś tańszego obecnie... Tym bardziej, że w tym miesiącu prawdopodobnie wyjdzie mi z portfela 350 zeta na sterylkę kotki.
atra_cura pisze:73 cm w stanie spoczynku, rozciągnięty na pewno więcej...
atra_cura pisze:73 cm w stanie spoczynku, rozciągnięty na pewno więcej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości