K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 01, 2009 13:08 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

miszelina pisze:
Cammi pisze:Nifuroxydazyd już nie jest na receptę - wieść z wtorku z apteki. Lekarze nadal myślą, że jest i wypisują na nie recepty. Została mi w ręce recepta.

No popatrz, a mnie w tym tygodniu w aptece nie chcieli sprzedać zawiesiny bez recepty 8O
Pani aptekarka powiedziała, że bez recepty to mogę kupić nifuroxazyd 200 mg. Jak chcę 100 mg lub zawiesinę, to ne, ne.

Hmm - o zawiesinie to nie wiem - ja dostałam tabletki. Możliwe, zeby to czy recepta czy nie zależało od konsystencji? Ja naiwnie myślałam, ze jak pani mówi że to bez recepty to dotyczy leku a nie stanu skupienia czy natężenia.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie lis 01, 2009 13:09 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

queen_ink pisze:
queen_ink pisze:Czy mogę w tym tygodniu pożyczyć od kogoś klucze na Kocimską i dorobić? Kiedy jesteście tam w środę lub czwartek, chciałabym przyjść na 'szkolenie'.

Mam jeden z nowych transporterów.
I nadal poszukuję takiego:
Obrazek

Się zacytuję się.

Dymka ma Allegro.

Solangelica, to grejt, mam nadzieję, że się dogadają.

mam obawy, że gdzieś ktoś zamienił Twój transporter bordowy na ten bordowy, który ma białe klapki na górze :(i o nim to wiem, że ma go p. Jasia z Prokocimia.

Do osób dyżurujących: jeżeli wieszacie mokre szmatki to na tyle daleko od osiatkowanego okienka aby nie dosięgły e szmatek do niego. Moim zdaniem (patrzyłyśmy z Kosmą, zgodziła się ze mną) wsadzić łapę za tę siatkę to żaden problem i droga do wolności stoi otworem. Wzdłuż tej miekkiej strony należałoby wsadzić taki sam pręt jak na górze i na dole

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 01, 2009 13:31 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Filmik w/s 1 % na AFN - tym razem działa.
PODARUJ 1% PODATKU NA AFN - URATUJ ŻYCIE!!!

Jeśli ktoś chce wkleić link to podpisu, to zmontowałam takowy kod:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.youtube.com/watch?v=9oHocJXrP3M]PODARUJ 1% PODATKU NA AFN - URATUJ ŻYCIE!!![/url]

Mam nadzieję, że koleżanki już nie zmienią adresu stronki z filmikiem....
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie lis 01, 2009 13:58 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Tweety zdjęcia muchomorów zniknęły z serwera. Aukcja im się skończyła dzisiaj. Poczekam aż znowu sie pojawią.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 01, 2009 14:27 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Tweety, czy jest możliwość przekazania 1% podatku dla AFN, ale specjalnie dla krakowskiego oddziału?

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Nie lis 01, 2009 14:45 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

j3nny jaki jest Twój adres e-mail? wrzuć mi na pw.To Ci wyślę opis z fotkami.

O której ktoś będzie dziś na kocimskiej? Bo podjechała bym z transporterkiem.No i trochę suchego bym wzieła dla mojej czwórki wspaniałych..
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Nie lis 01, 2009 14:57 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Ja będę wieczorem, ale nie wiem jeszcze o której - o której chciałabyś podjechać?

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie lis 01, 2009 15:37 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Wiesz,ja się dostosuję.Ale jak mówisz wieczorem to pewnie koło 18-19.Tak?Napisz mi jak już będziesz wiedziała o której tam będziesz.

Moja czwórka wspaniałych systematycznie roznoszą mi mieszkanie. :)
Sol ty się nie dziw,jak moje maluchy siedziały jeszcze w klatce to też mi kilka razy dziennie przemeblowywały klatkę,o wylanej wodzie ,i notorycznie wysypanym suchym nie wspominając..

Dziewczyny czy u Szpeyera trzeba się rejestrować wcześniej na konkretną godzinę??
Obrazek

maja215

Post » Nie lis 01, 2009 15:52 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Oto zmywarka do garów nowy typ
Obrazek
Nie polecam - niedomowa
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie lis 01, 2009 15:59 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

maja215 pisze:Wiesz,ja się dostosuję.Ale jak mówisz wieczorem to pewnie koło 18-19.Tak?Napisz mi jak już będziesz wiedziała o której tam będziesz.

To umówmy się na 18.00 :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie lis 01, 2009 16:01 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Marek ja znam ten model zmywarki...ja mam takie zmywarki w ilości sztuk dwóch. :)
Jak mi ostatnio wlazły do talerza to ,myć go nie trzeba było..taki czysty był.. :)
A do tego takie zmywarki są bardzo ekonomiczne...i nie zużywają prądu.. :)

EDIT: Milu oki, będę około 18.00.
Obrazek

maja215

Post » Nie lis 01, 2009 16:42 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Akima, Muchomorki przekopiowałam tutaj, jeżeli potrzebujesz: http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN

Czy mogę w tym tygodniu pożyczyć od kogoś klucze na Kocimską i dorobić? Kiedy jesteście tam w środę lub czwartek, chciałabym przyjść na 'szkolenie'.
I czy byłoby jutro miejsce w Arwecie, gdyby udało mi się złapać jakiegoś kota?

Tweety, to ja bym chciała tamten transporter z powrotem, jeżeli jest zamieniony.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie lis 01, 2009 17:24 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

queen_ink pisze:Akima, Muchomorki przekopiowałam tutaj, jeżeli potrzebujesz: http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN

Czy mogę w tym tygodniu pożyczyć od kogoś klucze na Kocimską i dorobić? Kiedy jesteście tam w środę lub czwartek, chciałabym przyjść na 'szkolenie'.
I czy byłoby jutro miejsce w Arwecie, gdyby udało mi się złapać jakiegoś kota?

Tweety, to ja bym chciała tamten transporter z powrotem, jeżeli jest zamieniony.

w Arwecie były zabrane 4 koty ale pojechały dwa na ich miejsce. We wtorek dwa stamtąd wychodzą do domów więc miejsce być powinno. odnośnie transportera rozmawiaj z Lutrą, ona Wie Najlepiej co z nim.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie lis 01, 2009 17:55 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

kuMyszka
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Cammi

Post » Nie lis 01, 2009 18:03 Re: K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

śFirek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
gAgatka
Obrazek

Cammi

[poprzednia][następna]