Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kaszania pisze:Mili Państwo,
już nie mam kotaBaśka już oficjalnie jet kotem mojej córki
![]()
![]()
Dziewczyny od pierwszej chwili przypadły sobie do serca. Baśka w kontenerku grzecznie wyglądała na świat, a potem w samochodzie, sama otworzyła sobie drzwiczki
wlazła na kolana corci i całą drogę mruczała. Na miejscu przepatrzyła z grubsza mieszkanie, zameldowała się w łóżku córki i teraz sobie obie grzecznie tam siedzą. Syn stoi u drzwi i błaga młodą żeby pozwoliła mu na chwilę wejść. Kocia jest fantastyczna. Niczego się nie boi, wskakuje na kolana ssie koszulki i mruczy jak traktor. Na razie jej nie kąpiemy. Niech sobie kilka dni radośnie pośmierdzi zanim dojdzie do siebie.
Zdjęcia i cała reszta będą w weekend, a teraz idę, może mi się uda zbliżyć do Baśki chociaż na metr.
Dziękuję wszystkim, dzięki którym kicia trafiła do nas i jeszcze raz bardzo, bardzo wielkie dzięki dla Mariusza i jego żony za pomoc w wyciągnięci małej ze schroniska.
atrophy pisze:FIVowe też by sie przydały... Możliwość zawsze jest, pytanie, ile by to kosztowało?
Fundusze można zbierać poprzez bazarki...
Moja prywatna lista schronisk, których kierownictwo powinno się co najmniej wykastrować stale sie powiększaPrzecież to powinni być ludzie z powołaniem...
Serniczek pisze:aamms pisze:Wczoraj została zabrana syjamka..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości