Kochani, na 1szej stronie, w poście z rozliczeniami umieściłam stan i rozliczenie Kociego Konta. Trochę grosza na nim jest, bardzo dziękujemy

Z pieniędzy tych na pewno zakupimy 20kg mixu RC (200zł) i sporo puszek na zooplusie. Z postu rozliczeniowego usunęłam stare rozpiski finansów. Post był już baaaaardzo długi, wszystkie rozliczenia są dostępne u mnie, wyślę mailem jeśli ktoś sobie zażyczy

We wpisanym rozliczeniu ujęte są też wpływy ze sprzedaży "firmowych" kubków, zorganizowanych przez kolegę silesiusa

Sprzedaż odbywała się zarówno na Allegro jak i na Kocim Bazarku. Mam nadzieję, że kubki się wszystkim podobają! Wciąż na aukcje czekają breloczki z tego samego źródła - aukcje już niebawem

Ostatnimi dniami na konto Fundacji Fioletowy Pies wpłynęło 1000zł
! od rodziny marivel - domku naszego Salema, jesteśmy ogromnie wdzięczni! Czekam na spis zakupów jakie poczyniono za tę wpłatę. Wiem też, że na konto FFP wpłynęło 120zł od p. Moniki z Warszawy, bardzo proszę o ujawnienie się!

W miesiącach letnich p. Ania - domek naszej Jagusi z wątku:
viewtopic.php?f=1&t=74664&hilit=Jagusia&start=120, brała ślub

Zamiast kwiatów, Państwo Młodzi prosili o pieniążki dla bezdomnych zwierząt. Z zebranej kwoty i Opolu coś się oberwało

Dostaliśmy bardzo dużą paczkę suchego i puszek z zooplusa! Zupełnie zapomniałam by opisać ten fakt

Państwu, już nie takim, Młodym

życzymy stu a nawet i dwustu lat szczęścia! Przekazuję również specjalne podziękowania od pełnych kocich brzuszków!