Biedne Wiejskie Koty-tu nas już nie ma

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 31, 2009 15:35 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

aga9955 pisze:wiecie co??? duzo juz na Tym forum widzialam...naprawde duzo. Duzo tez przeczytalam ale to zakrawa na przedszkole.

I to sie dzieje wsrod doroslych ludzi...?? Matko i corko swiat sie konczy. Naprawde.
o to to właśnie. U mnie krótka piłka: po pierwszej PW odpowiadam grzecznie, że sobie nie życzę. Po następnej PW już nie odpowiadam, tylko wrzucam do ignorowanych.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob paź 31, 2009 15:37 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

kalair pisze:Mary, co Ty za głupoty wygadujesz?!?!

Mówię prawdę, nic nie przekręciłam, bo nie miałam powodu. A jeśli nazywasz to głupotami, to tylko swoje zachowanie oceniasz...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 31, 2009 15:41 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

aga9955 pisze:
I to sie dzieje wsrod doroslych ludzi...?? Matko i corko swiat sie konczy. Naprawde.

Tak. Dorośli ludzie robią szopkę. I się obrażają jak dzieci.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 31, 2009 15:44 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

MaryLux pisze:W dodatku szantaż emocjonalny to bardzo brzydka broń.
Pamiętam, Iwa mówiła, że kiedyś oberwała od kalair, bo ja rzekomo KAZAŁAM kalair pomóc Iwie.

Zacytuję. Jak niby Iwa oberwała?! Zadzwoniłam, i przekazałam Twoją prośbę, pytając o koty w Cieszynie. Pięknie. Wręcz rewelacyjnie. Mary, albo przekazujesz bzdury, albo przekręcasz. Ja nie mam w zwyczaju kłamać.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 31, 2009 15:45 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

Femka pisze:
aga9955 pisze:wiecie co??? duzo juz na Tym forum widzialam...naprawde duzo. Duzo tez przeczytalam ale to zakrawa na przedszkole.

o to to właśnie. U mnie krótka piłka: po pierwszej PW odpowiadam grzecznie, że sobie nie życzę. Po następnej PW już nie odpowiadam, tylko wrzucam do ignorowanych.

Osądzasz i wydajesz wyrok. Jednostronnie. Ciebie też gnębię. Naprawdę przykre.
Jesteście bardzo niesprawiedliwe.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 31, 2009 15:48 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

kalair pisze:
Pamiętam, Iwa mówiła, że kiedyś oberwała od kalair, bo ja rzekomo KAZAŁAM kalair pomóc Iwie.

Zacytuję. Jak niby Iwa oberwała?! Zadzwoniłam, i przekazałam Twoją prośbę, pytając o koty w Cieszynie. Pięknie. Wręcz rewelacyjnie. Mary, albo przekazujesz bzdury, albo przekręcasz. Ja nie mam w zwyczaju kłamać.

Tylko ciekawe, kalair, że nasze wersje (iluś tam osób) są ze sobą zbieżne, tylko Twoja jedna się różni. Zmówiłyśmy się na Ciebie biedną i nie wiedzieć o co gnębimy niewinną...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob paź 31, 2009 16:13 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

kalair pisze:
Femka pisze:

Osądzasz i wydajesz wyrok. Jednostronnie. Ciebie też gnębię. Naprawdę przykre.
Jesteście bardzo niesprawiedliwe.

Mnie nikt nie gnebi bo sobie zwyczajnie na to nie pozwalam. A juz naciskanie na mnie zebym w jakims watku pisala nie wchodzi w gre.
Nie pisze tego personalnie do Ciebie kalair tylko ustosunkowuje sie do sytuacji, ktora wybacz zrobila sie przedziwna.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Sob paź 31, 2009 16:19 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

kalair pisze: Monika, gnębię Cię? Zapytałam, odpowiedziałaś, i już. A gg mogę sama zaraz wstawić i pv. Na życzenie mogę na pv, żeby tu nie zaśmiecać. W zasadzie głównie przepraszam Iwonkę.
Dzięki dziewczyny, z jednego niewinnego pytania zrobić coś takiego. To jakieś chore. :roll: :roll:

Nie Bożena, nie jest chore. Chore jest Twoje postępowanie. Dla mnie forum, to forum, nie czynię z tego treści mojego życia. Nie rwę włosów z głowy, jeśli nikt do mojego wątku nie zagląda - nie robi tego, znaczy nie ma ochoty. Pierwszy raz się spotkałam z czymś takim, jak nagabywanie na PW. Albo nagabywanie, że do kogoś zaglądam, a do Ciebie nie. Za głęboko wchodzisz w czyjąś przestrzeń. Tak nie wolno. Takie zachowanie należy do toksycznych. Sama to przetrenowałam i tego doświadczyłam. Bolało. I potem przyznałam rację, że byłam toksyczna. Wiem teraz na czym polegał mój błąd - staram się inaczej i nawet nie muszę się już starać.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob paź 31, 2009 17:24 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

MaryLux pisze:
kalair pisze:

Tylko ciekawe, kalair, że nasze wersje (iluś tam osób) są ze sobą zbieżne, tylko Twoja jedna się różni. Zmówiłyśmy się na Ciebie biedną i nie wiedzieć o co gnębimy niewinną...

Mary, po pierwsze, akurat nie ma to nic do rzeczy. Ciebie też gnębię?
Pytam, jak Iwa oberwała. .Bo to słowo sugeruje, że zadzwoniłam, okrzyczałam ją -nie wiem czemu-powiedz mi, i jej się oberwało. :(
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 31, 2009 18:00 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

I w jednm poście żeby już nie zaśmiecać-
Moniko-
Chore jest moje pytanie? Moniko, chyba ze dwa lata temu wymieniłyśmy nie wiem..ze dwa pv.. Czy NAPRAWDĘ to jest TOKSYCZNE!? Nie wiem, gnębię Cię, naciskam czemu nie przychodzisz, żądam, żebyś przychodziła,Tak to wygląda? Albo wtedy wyglądało?
Bo to by było nie fair. Ale jeśli, powtarzam, widzę, że coś jest nie tak, to mam prawo chyba zapytać co? A może nie mam? Każde nieporozumienie się wyjaśnia. Tak powinno być w każdym razie. I dorośli ludzie to potrafią.

Aga-
Aga, ale jak wyobrażasz sobie to naciskanie? Nikogo nie naciskam. Chyba, że to zbrodnicze pytanie -raczej w obawie, czy wszystko między nami ok- jest naciskaniem.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob paź 31, 2009 18:21 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

Femka pisze:Jakaś maniera się robi na forum. Jeden użytkownik czuje się uprawniony do nacisku na drugiego, rozliczanie z obecności w jakichś wątkach i z tego, czy się na czyjeś posty odpowiada. O przeszłych już naciskach w związku z KV nie wspominam.
Przedszkole, tyle, że bardziej upierdliwe.
Ignoruj, Kociamko.

Femka, swiete slowa- doczytuje. bardzo to smutne
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob paź 31, 2009 18:25 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

Drogie Panie uważam że ta dyskusja u Iwy jest nie na miejscu i nie o czasie :evil:

Iwuś ściskam Cię mocno i ślę ciepełko do serduszka :1luvu:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Sob paź 31, 2009 18:25 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

MaryLux pisze:Mówię prawdę, nic nie przekręciłam, bo nie miałam powodu. A jeśli nazywasz to głupotami, to tylko swoje zachowanie oceniasz...

niech rzuci kamieniem kto nie jest bez winy :wink:

moś

Post » Sob paź 31, 2009 18:27 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

moś pisze:
Femka pisze:Jakaś maniera się robi na forum. Jeden użytkownik czuje się uprawniony do nacisku na drugiego, rozliczanie z obecności w jakichś wątkach i z tego, czy się na czyjeś posty odpowiada. O przeszłych już naciskach w związku z KV nie wspominam.
Przedszkole, tyle, że bardziej upierdliwe.
Ignoruj, Kociamko.

Femka, swiete slowa- doczytuje. bardzo to smutne
Ty nie doczytuj tylko się w kulawym melduj :mrgreen: Dzisiaj masz do wyrobienia 5 postów :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob paź 31, 2009 18:31 Re: Biedne Wiejskie Koty-Karzełka umarła ['] :((

Juz sie poprawiam, pw nie trzeba :mrgreen:

moś

[poprzednia][następna]