milu strasznie mi przykro z powodu zlej diagnozy... moze trzeba pojechac do kv i zrobic tam mala rozrobe? Jak bedziesz potrzebowac wsparcia kolegow z niskimi karkami, daj znac

nawet jakas bmka kradziona sie znajdzie dla podtrzymania dobrego wrazenia
lutra, kurcze, szkoda Kostka

to Ty wyszlas ode mnie i nic nie mowilas ze idziesz pic??
moze podejdziesz te pare ulic i razem sie napijemy?

nie dziekuj za Czworke Wspanialych, ciesze sie ze moge pomoc.
na razie wypuscilam w Pokoju Goscinnym Trisze i Mokke. Mokka jest gruba jak swinka wietnamska

i jaki ma zakrecony ogon - super wygladala lazac po meblach

do Borkow sie nie zblizam. tzn przez pomylke wzielam jednego potworka na rece i mam teraz obie dlonie w dziurkach

ale jutro go dorwe i obetne mu te pazury chocby nie wiem co!
udalo mi sie wpasc na Kocimska i wziac fanty - kolczyki cudne

baaardzo Ci dziekuje Akimo! niestety pani ktora miala mi dzis przebic uszy nie przyszla do pracy wiec jutro bede sie nakluwac. kolejny etap zmiany image

Ivanka jest boska. Cudna, miekka, puchata, o przerazliwym lagodnym spojrzeniu. Jakby ja ubrac w jakies delikatne jedwabie to wygladalaby jak Sulamitka z Piesni nad Piesniami

Lagodna dzikosc
Zrobilam jej szybki manicure nozyczkami ktore mialam jakims cudem przy sobie. noemik wymasowala i doczyscila uszka, wyglaskala ja i wogole pelnia szczescia. Jak to jest dziki kot to od dzis mowcie mi Marcin Prokop
Udalo mi sie tez zrobic dwa zastrzyki kotom. Jak wy odrozniacie te cholery to ja nie wiem... byc moze po operacji bede bardziej spostrzegawcza
za chwile wrzuce newsy z frontu Walki o Oswajanie. a tymczasem zadam madre pytanie:
czy ktos bedzie mial pozyczyc dyfuzor do feliwaya?
Felek naszczal na moja koldre centralnie bez obciachu w mojej obecnosci prawie na moich oczach
HELP. Bo inaczej mnie wywala z AFN-u za zamordowanie z premedytacja kota rezydenta