*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw paź 29, 2009 10:30 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Tiger, przytulam Cię, tak mi przykro. :cry: :cry: :cry:

Chciałabym wierzyć w to kocio-ludzkie niebo, ale nie wierzę :(
Nigdy nie zrozumiem tego cierpienia i jego sensu. To straszne.

Przykro mi dzieciaki
[*][*][*]
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw paź 29, 2009 10:42 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Tiger, bardzo współczuję...

[']
:cry: :cry: :cry:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw paź 29, 2009 11:27 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Tiger, mocno przytulam i płacze z Toba ..... :cry: :cry: :cry:

Weszłam na Miau, zobaczyłam tytuł i ....

Niunie, jestescie teraz razem [*] [*] [*], juz żadne choróbsko nic Wam nie zrobi, nie będzie Wam juz zimno, nic juz nie zaboli. Lusia i Bila i wiele innych cudownych ogonów są juz z Wami.

A ja choc nie jestem wierzaca, czuję, że jest miejsce, ciepłe bardzo, gdzie wszystkie nasze misie sa razem. I że to dobre miejsce. I Maniusia tez tam teraz poszła, choć długo się ogladała na Tiger ...
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw paź 29, 2009 12:59 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

bardzo mi przykro ... [*]
Azunia 07.07.07[*]
Józefina i DT - wątek - viewtopic.php?t=61536

Poka

Od: Sob lut 10, 2007 16:47

Post » Czw paź 29, 2009 13:55 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

(*)(*)(*)

Tiger...współczuję...

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Czw paź 29, 2009 15:01 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Anda pisze:Witaj LU. Witaj MAŁY KOCIARZU. Witaj DUMNY TATO. :balony:
Smutne mamy okoliczności na wątku, ale...
jakby tak malutkie co nieco o Kociarzyku :) ??

Okoliczności się nie wybiera.
Tiger, przykro :(

Kociarzyk jak to maluszek... urodził się z wagą 3740, 10 w skali Apgar. Ssak mały, kupkacz i śpioch. Pierwszy tydzień życia na antybiotyku w szpitalu, klasycznie żółtaczka. Teraz w domu, rośnie jak na drożdżach. Z kotami na razie styczność minimalna, bo żadna ze stron nie jest specjalnie zainteresowana kontaktami.

LU

Od: Śro sty 31, 2007 19:10

Post » Czw paź 29, 2009 15:24 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Lu bardzo ładna waga urodzeniowa :ok: i trzymam za maluszka kciuki żeby wyrósł z niego zdrowy i mądry miłośnik zwierząt :ok: a mamusia Lu jak się czuje??

dziewczyny trzymajcie się jakoś...........:( :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw paź 29, 2009 15:51 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Tiger, cokolwiek napiszę, będzie banałem... dlatego nic nie pisałem w wątku, odkąd się dowiedziałem.

Najgorsza jest bezsilność - ale pokazałaś swoją siłę ducha i dobre serce. I tego się trzymaj, choćby wszystko się temu sprzeciwiało.

Wampir

Od: Pon lip 13, 2009 9:27

Post » Czw paź 29, 2009 17:01 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Bardzo Wam dziękuję za wszystkie ciepłe słowa ...

To tak strasznie boli . Wciąż mam je przed oczami :cry: :cry: :cry:
Zwłaszcza Maniusię i ten jej płacz ..... wciąż go słyszę ...coraz słabszy , coraz bardziej rozpaczliwy ..i ten krzyk ...na samym końcu ...w ostanich sekundach życia ....i te ostanie tchnienia...rozpaczliwe łapanie oddechu i przeraźliwy ból w zapadniętych oczkach ... Boże ..... Nigdy tego nie zapomnę i nie przestanę pytać ...DLACZEGO ?!

Choć pękało mi serce, zawiozłam jej ciałko do kliniki , do utylizacji

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Czw paź 29, 2009 18:28 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Współczuję :cry:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt paź 30, 2009 11:15 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Przypominam, że w firmie u Tzta Tiger mieszka samotna, stęskniona Spineczka.

Tiger napisz coś o niej.
Przydałyby się zdjęcia.
Nie mam netu w domu do poniedziałku chyba... :(

Anda

Post » Pt paź 30, 2009 12:17 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Tiger_ pisze:Choć pękało mi serce, zawiozłam jej ciałko do kliniki , do utylizacji

I bardzo dobrze. Moim zdaniem kremacja to najpiękniejsze pożegnanie, pomijając względy prawne i higieniczne. Zawsze sobie myślę, że takie stworzonko "poleciało tam, gdzie jest najpiękniej".

magdarek, mama powoli dochodzi do siebie. I jest kompletnie zakręcona wokół najmniejszego paluszka syna :mrgreen: .

LU

Od: Śro sty 31, 2007 19:10

Post » Pt paź 30, 2009 12:59 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

"Spineczka jest najsłodszą bandytką pod słońcem" - to słowa mojego TZ , bo ja niestety nawet nie oglądam jej z daleka ...
Wciąż drży mi serce o nią , bo przecież mój TZ miał kontakt z pp u nas w domu, a niemożliwe jest żeby niuni nie dotykał ....
Musi przecież ją karmić , sprzątać kuwety a ona wita się z nim za każdym razem wylewnie ....rzucając się w objęcia , ocierając i mrrucząc ....
Zdjęcia ..........codziennie proszę o zrobienie jej zdjęć ...ale on nie ma czasu , bo wciąz tylko pędzi i pędzi ...
Pracownicy codziennie , na troszkę biorą ja na dól , do pomieszczeń biurowych , ale na krótko , bo ona maleńka , szaleje i biega im po komputerach, przeszkadza w pracy .......ale przede wszystkim boja się o jej bezpieczeństwo....Noszą tam cieżkie pudła z magazynu , ogólnie jest "rejwach" ...

Może ktoś weźmie tego słodziaka na DT ? Może ktoś ma skraweczek miejsca dla Spinki - bandytki ? Żeby nie siedziała tam sama ?
W firmie jest już od ubiegłego czwartku, czyli dziś 9-ty dzień.
Koopy wzorcowe - odkąd żwirek jest betonitowy , a nie drewniany - wszystkie w kuwecie .
Apetyt ma ogromny, TZ dawkuje jej trochę jedzenie ...Przed chwilą wpadł do domu i dostał dla niej sparzonej piersi z kurczaka , którą Spineczka uwielbia ...
I od razu zapowiedział , że dziś zdjęć na pewno nie będzie miał czasu zrobić :(:(

---------------------------------------------------------------------------------------------

LU , przepraszam , że dopiero teraz , ale najserdeczniejsze gratulacje z powodu narodzin kociarzyka !!!! :ok:
Kociarzyk bardzo słusznej masy się urodził , nie powiem .. :) Mam nadzieję , że nie naturalnie , bo aż mi ciarki przeszły
Zdrówka dla szczęśliwych rodziców , no i przede wszystkim dla małego !! Jak ma na imię ? Czy już gdzieś podałaś , tylko przeoczyłam ?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Pt paź 30, 2009 13:17 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

LU pisze:magdarek, mama powoli dochodzi do siebie. I jest kompletnie zakręcona wokół najmniejszego paluszka syna :mrgreen: .

No to bardzo się cieszymy - tak byc powinno. :)

Anda

Post » Nie lis 01, 2009 18:15 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania[*]:(Prosimy o wsparcie:(

Dopiero udało mi się przeczytać cały wątek. Czytała w kilku ratach i za każdym razem przerywałam z płaczem.

Kochane kociaczki, teraz już chociaż nic Was nie boli, choć nas bolą serduszka po Waszej stracie (') (') (') (') (') (')

Małgosiu jeszcze raz baardzooo Ci współczuję i przytulam. Tak dużo dobrego robisz dla tych kociaków. Nie wiem na ile uda mi się Cię pocieszyć - Szaj, Bob i Mania nie czują teraz tego bólu, który im towarzyszył w ostatnich chwilach życia.
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

[poprzednia][następna]