Moderator: Estraven
Magija pisze:Ta Kicia blokuje sprzedaż mieszkania, więc jeśli ktoś do mnie pisze, czy jeśli kotka trafi na dt to będzie z jego strony temat zamknięty to sami sobie odpowiedzcie na pytanie.
Magija pisze:najsensowniej jak dla mnie było by gdyby ona już w sobotę nie wróciła do tego pana, no ale to chyba mało realne niestety...
Asia & Daniel pisze:Magija pisze:Ta Kicia blokuje sprzedaż mieszkania, więc jeśli ktoś do mnie pisze, czy jeśli kotka trafi na dt to będzie z jego strony temat zamknięty to sami sobie odpowiedzcie na pytanie.
Czyli właściciel podpisze bez oporów zrzeczenie się zwierzęcia?Magija pisze:najsensowniej jak dla mnie było by gdyby ona już w sobotę nie wróciła do tego pana, no ale to chyba mało realne niestety...
Więcej wiary...Pracuję nad przejęciem kotki przez nas oraz DT dla niej być może już dzisiaj po zabiegu.
W PW macie mój telefon, Krzysztofie oraz Magijo.
krzsztof pisze:Dajcie mi kilka godzin być może kicia pojedzie do Dt (moja babcia)bez kotów ,który być może przerodzi się w DS >niestety pomoc finansowa będzie mile widziana chociaż na pierwszy miesiąc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh i 251 gości