moś pisze:aga9955 pisze:kiedy bedziesz Mosiek w Poznaniu????/
po kota? nie wiem. Avian chce mi go dostarczyc osobiscie.
tak sie w listopadzie w ogole wybieralam bo mnie Maggia zapraszala na wystawe i na piwko
Zgadza się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:aga9955 pisze:kiedy bedziesz Mosiek w Poznaniu????/
po kota? nie wiem. Avian chce mi go dostarczyc osobiscie.
tak sie w listopadzie w ogole wybieralam bo mnie Maggia zapraszala na wystawe i na piwko
dagmara-olga pisze:aha...bo się pogubiłam - będzie kotek? Gratulacje!!! Ma jakiś wątek na początek? Skąd przybywa? Wiem , że od Avian, ale jakieś pikantne szczegóły może?
Avian pisze:dagmara-olga pisze:aha...bo się pogubiłam - będzie kotek? Gratulacje!!! Ma jakiś wątek na początek? Skąd przybywa? Wiem , że od Avian, ale jakieś pikantne szczegóły może?
Nie ma wątku - nie zdążył![]()
Pikantnym szczegółem jest to, że dlatego nie miał wątku, bo był od początku planowany dla Mośki - nawet jak ona tego jeszcze nie wiedziała
Avian pisze:No to szybko róbcie to spotkanko, żebym mogła wszystkie nabytki obejrzeć
Georg-inia pisze:Mosiu kochana, dokacasz się?i też plaskatkiem?
moś pisze:ja nic nie mowie ale Jj to ma ddziwne pomysly, chcial kiedys Mosia nazwac Eustachym a Ptysia Baleronem. To moze ja wymysle i tym razem
no ja bardzo przepraszam, mój ostatni tymczasowicz, co prawda nie plaskaty, ale miał na imię Eustachiusz i bardzo sobie chwaliłpotencjalne ds-y wyły radośnie na widok 10 tygodniowego, malutkiego Eustachiusza
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 25 gości