[Białystok5] zapraszamy na Mruczenie 15listopada

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 23:27 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Jak się cieszę z Krecinki! Dopiero teraz wszystko dokładnie przeczytałam :). A że również przyznaję się do hodowania dokładnie tych Krecików przez miesiąc - cieszę się tym bardziej. Tylko u mnie jeszcze tych żyć tak nie traciły... To były początki, więc trenowały głównie ucieczki od ludzia w formach wszelakich. Wyjątkiem był Krecio Lusesity - tulaczek od początku :).

Mruczenie: klatki powożę jak trzeba będzie. Do oddawania się nie nadaję. Tylko zależy czy 8 czy 15 listopada, bo mogę mieć zajęcia.

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Śro paź 28, 2009 23:38 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

AniHili pisze:Aga, czy warunkiem wstępu na Mruczenie są szczepienia kociaków? Bo Roman to chyba mi przezimuje :roll:

Cieprliwości. Znajdzie się chętny i na Stópki Różowe. Co do szczepienia - w sumie dobrze by było, nie jest to warunek wstępu, ale wiesz, jak gość zaszczepiony to bezpieczniej...
Min z tego względu rozważam ten 15 listopada. Im dłużej po szczepieniu tym bezpieczniej.

Szałwia pisze:A że również przyznaję się do hodowania dokładnie tych Krecików przez miesiąc - cieszę się tym bardziej. Tylko u mnie jeszcze tych żyć tak nie traciły...

Oj, no zaraz wyjdzie, że to mój ZŁY WPŁYW przyczynił się do rozwoju skłonności kociobójczych u Krecików :oops:
Mój miły mąż zauważył ze zdumieniem, że NIC się nie chciało ugotować dziś w garnku z ziemniaczkami. I że jakoś spokojnie w domu...
Parafrazując Mistrza Jana z Czarnolasu - "pełno kotów a jakoby żadnego nie było" :D

Szałwia pisze:Do oddawania się nie nadaję.

Nie, no Ciebie nie oddamy 8)
A kiedy te zajęcia?
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Czw paź 29, 2009 0:39 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Widziałam Jantosia Rudolfina i puchate piękności kuleczkowe dziś, oooooooo mamuśku jakie one wszystkie śliczne...piękne, tulaszcze i mruczące.

Uważam, że koty to cuda natury... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No ja nie mogę...a Rudolfino na ręku tylko oczka mruży i mruczy, bulgocze i gra... :1luvu: :1luvu: pięknyyyy chłopaczek

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Czw paź 29, 2009 8:07 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

15 listopada to ja niestety nie mogę ale moje kotki bardzo chętnie pojadą o ile wcześniej się nie oddadzą, mam na myśli dziką tri ( nazawana Triko ), która za nic w świecie nie chce się ucywilizować...
Białe Oskarek i Śnieżynka są już w pełni miziaste i mruczące, mruczą jak tylko je się dotknie palcem. Oskarek wczoraj został zaszczepiony i zrobiłam mu test na białaczkę ( za swoją własną kaskę jakby co :wink: mówię o szczepieniu i teście ) i wyszedł test ujemny :ok:
Dziś szczepimy Śnieżynkę a Triko będzie szczepiona jak choć troszkę zaufa i nie będzie odgryzać palców :mrgreen:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw paź 29, 2009 9:44 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

No camon cioteczki, wypowiedzcie się na temat tego terminu, muszę dziś potwierdzić w sklepie...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Post » Czw paź 29, 2009 9:50 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Termin lepszy niż 8 listopada.Więcej czasu na rozwieszenie plakatów i dłużej powiszą.
Moja Izabelka zgłasza się na trzymacza bądź potrząsacza puszką.Prawdopodobnie będzie z pomocnikiem :lol:
Zaklepuj 15 listopada.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw paź 29, 2009 10:10 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Szałwia pisze:To były początki, więc trenowały głównie ucieczki od ludzia w formach wszelakich. Wyjątkiem był Krecio Lusesity - tulaczek od początku :)

Szałwia, to muszę Ciebie zasmucić... ostatnio, "dzięki" Belli i Bono, Krecio stał się antytulaczkowy, wręcz "Księciunio" się z niego zrobił :twisted:

Agacik, mi pasuje i 15, chyba że coś się zmieni, aczkolwiek niczego nie planuję :)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw paź 29, 2009 11:47 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Oki, mam nadzieję, że reszta cioteczek się nie pogniewa za tego 15, ale faktycznie raczej lepiej...
Obrazek 

aga&2

Post » Czw paź 29, 2009 12:08 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Agatko 15 jest jak najbardziej ok :ok: Ja mogę być kocim taxi oraz trzymaczem :mrgreen:

Pelet zakupiony. Dostarczony do p.Ani :)

Czarnulka21

Od: Pt wrz 04, 2009 12:12

Post » Czw paź 29, 2009 12:11 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

15 listopada - ok
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw paź 29, 2009 12:20 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

15 listopada SUPER!
Bedę....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw paź 29, 2009 13:23 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Lusesita, Krecik pewnie musi pokazać "kto tu rządzi", facet w końcu jest :).

Aga, Mruczenie 15 XI to zdecydowanie lepsza data. I więcej czasu i może więcej osób się zbierze :).

Janiu, mam dla Ciebie żwirek/pellet, Czarnulka21 przywiozła. Mogę Ci dziś podrzucić, zadzwonię po południu.

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Czw paź 29, 2009 13:29 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Szałwia pisze:Lusesita, Krecik pewnie musi pokazać "kto tu rządzi", facet w końcu jest :)

Szałwia, też tak myśleliśmy na początku... ale on coś za dużo czasu spędza pod kanapą lub na taborecie w kuchni... to do niego niepodobne :?
ale zobaczymy co się będzie działo po odejściu maluchów do nowego domku, może kot wróci do "normalności" :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw paź 29, 2009 13:55 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

Zgłaszam się na MRUCZENIE i jest mi "wsio rawno" jeśli chodzi o datę. Zgłaszam też Zenka, 4 miesięcznego kocurka, jeśli do tego czasu nie znajdzie domu.
Obrazek

tove

Od: Pt mar 20, 2009 15:21

Post » Czw paź 29, 2009 17:33 Re: [Białystok5] maleńka prawie zamarznięta rudość s.68

A ja, jak zwykle :twisted: nieśmiało proszę o umieszczenie Harrego na Kotkowie. Wczoraj na własne życzenie przetransportował się do suszarni. :roll:

Focjendy:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Chatakterek:
:mrgreen: :ok: Mruczak i tulak nie z tej ziemi 8) Tak bardzo lubi być głaskany, że oswoił się z prychającego, syczącego wrzaskuna w tuptająco ugniatającego kociaczka wchodzącego na kolana i włażącego pod nogi w kilka godzin :mrgreen:

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

[poprzednia][następna]