Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Żwirek już zamówiłam i zapłaciłam 40 litrów 87,95 dokładniemam nadzieję że jutro już będzie, więc będziemy w Kociej Chatce testowały podobnież super wydajny żwirek. Ja go niedawno zakupiłam do domu dla moich kociastych i jestem zadowolona, nawet w przyapdku Filipa który sika jak "krowa" dosłownie
robią się duże bryły.
terenia1 pisze:Kasiu chyba nie jestem odkrywcza Cat Best Eco Plus chyba dobrze napisałam w każdym badź razie jak dla mnie w porównaniu z Benkiem to poezjajeśli tak można określić
ale zaznaczam to tylko moje zdanie.
terenia1 pisze:Kasiu chyba nie jestem odkrywcza Cat Best Eco Plus chyba dobrze napisałam w każdym badź razie jak dla mnie w porównaniu z Benkiem to poezjajeśli tak można określić
ale zaznaczam to tylko moje zdanie.
Iweta pisze:Chciałabym rozliczyc moje październikowe Bazarki , wykonałam ich w październiku cztery (i boje sie, że wszystko mi sie "pokićka")na łączną kwote 734 zł
![]()
Za trzy przelałam pieniądze, a za czwarty przeleję dzis popołudniu. Czekam jeszcze na jedna wpłatę, jesli dziś nie zostanie zaksiegowana na moim koncie to dołoże ze swoich i bede czekała dalej![]()
1."Jesień puka do drzwi" - 145 zł
2. "Jesienna pokusa" - 35 zł
3. "Miauczace koszulki" - 237 zł
4. "Konfitury" - 317 zł
RAZEM: - 734 zł![]()
Prosze o uzupełnienie rozliczenia na pierwszej stronie
Dziś też zakupię karton (40 szt x 0,25 dkg) mięsa wołowo-indyczego i przywioze w sobote do Marty
Filomen pisze:witam,
a u nas z nowości inwazja grzyba i dalej walczymy ze sraczką. Ogólnie stan się poprawia, KK ustępuje, brat Diesla tez nieco lepszy neurologicznie ale antybiotyki od wielu tygodni zrobily swoje i grzyb atakuje. Daje im Biogen KT ale to pewnie mało.
co za zdechlaki bidne, trzymajcie kciukasy.
przynajmniej jedzą wszytkie, to wazne
mar_tika pisze:Iweta pisze:Chciałabym rozliczyc moje październikowe Bazarki , wykonałam ich w październiku cztery (i boje sie, że wszystko mi sie "pokićka")na łączną kwote 734 zł
![]()
Za trzy przelałam pieniądze, a za czwarty przeleję dzis popołudniu. Czekam jeszcze na jedna wpłatę, jesli dziś nie zostanie zaksiegowana na moim koncie to dołoże ze swoich i bede czekała dalej![]()
1."Jesień puka do drzwi" - 145 zł
2. "Jesienna pokusa" - 35 zł
3. "Miauczace koszulki" - 237 zł
4. "Konfitury" - 317 zł
RAZEM: - 734 zł![]()
Prosze o uzupełnienie rozliczenia na pierwszej stronie
Dziś też zakupię karton (40 szt x 0,25 dkg) mięsa wołowo-indyczego i przywioze w sobote do Marty
Rozliczenie dawno uzupelniłam na pierwszej str.
19.10 dostałam przelew na konto w kwocie 220 zl za dwa bazarki"jesień puka.."+"jesienna pokusa" +40 zł za moją welurową budkę
21.10 dostałam przelew na konto w kwocie 205 zł za "maiuczące koszulki ".
Z pieniedzy które przelalaś na moje konto rozliczyłam się .
Za koszulkę zakupioną u ciebie zapłaciłam teresie.Przelałam na jej konto 40 zł .Więc z tych pieniązków roliczy się Teresa.
Jeżeli chcesz mogę rozbić rozliczenie i nazwać poszczgólne bazarki na pierwszej str?
A o której u mnie bedziesz?
mar_tika pisze:Filomen pisze:witam,
a u nas z nowości inwazja grzyba i dalej walczymy ze sraczką. Ogólnie stan się poprawia, KK ustępuje, brat Diesla tez nieco lepszy neurologicznie ale antybiotyki od wielu tygodni zrobily swoje i grzyb atakuje. Daje im Biogen KT ale to pewnie mało.
co za zdechlaki bidne, trzymajcie kciukasy.
przynajmniej jedzą wszytkie, to wazne
Ewa nie wiem czy to wina antybiotyku.Piter nie byl na antybiotyku i też go zlapało.Grzyba na 100% przywlekliśmy ze schronu z kwarantanny.Czyli oprócz syfu jaki tam panuje w gratisie mamy jeszcze grzyba![]()
My szczepimy koty felisvakiem(nie wiem czy tak to się pisze),bo poprostu na kociarni zaczyna się dziać nieciekawie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 60 gości