A to że nie masz ślepaczka na stanie, to żadna przeszkoda. Ja też nie mam, a działam w tym wątku.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Super![]()
W takim razie witamy Nowego Skarbnika i bardzo bardzo bardzo dziękujemy (chyba mogę tak napisać w imieniu innych?)![]()
![]()
Lidka pisze:A ja tak sobie pomyslałam, że warto byłoby zrobic ślepaczkowy wątek łabądkowy. Bo bardzo często można oczka uratowac, ale ktoś tam decyduje sie na usunięcie, bo nie wie, że warto próbowac. tylko nie wiem jak się za to zabrac:(
Albo może w tym wątku poświęcic jeden post na początku i dawac zdjęcia przed i po.
Myślę, że to dałoby wielu nadzieję.
Bazyliszkowa pisze:Lidka pisze:A ja tak sobie pomyslałam, że warto byłoby zrobic ślepaczkowy wątek łabądkowy. Bo bardzo często można oczka uratowac, ale ktoś tam decyduje sie na usunięcie, bo nie wie, że warto próbowac. tylko nie wiem jak się za to zabrac:(
Albo może w tym wątku poświęcic jeden post na początku i dawac zdjęcia przed i po.
Myślę, że to dałoby wielu nadzieję.
Fajny pomysł![]()
Ja z kolei się zastanawiałam, czy gdzieś na początku wątku nie zgromadzić by namiarów na wetów okulistów, tak żeby w razie potrzeby nie trzeba było szukać po całym forum.
ksiezna_kluska pisze:ale tu się dzieje
dawno mnie nie było, mam straszny niedoczas![]()
Akima pisze:Najważniejsze, że nie nowotwór!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Szymkowa i 51 gości