Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno-szuka DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 18:26 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Alu-dziękuję Ci za wpisy na wątku opolskim-tak strasznie żal mi dziewczyn!!!!
Niestety nie bardzo sie orientuje w temacie,wiec poza słowami poparcia nie chce nic pisac,bo moge narazić sie na ataki v. i jej popleczników :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 28, 2009 20:39 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Wiecie co, znalazłam te opolskie wątki. Nie znam dziewczyn,sprawy (trudno zająć stanowisko po lekturze postów). Jedno jest pewne - zmęczenie, nieustanne szukanie wsparcia, brak powszechnej akceptacji, walka o podstawowe rzeczy sprawia, że ludziom puszczają nerwy, że wypalają się. Nie dziwię się.
Nie pierwszy to taki wątek i , niestety, pewnie nie ostatni.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro paź 28, 2009 20:51 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witam się.
Co za tydzień....nigdzie nie mogę zdążyć i na nic nie mam czasu :evil:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 28, 2009 20:56 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Cześć, Petka :P To zupełnie tak jak ja . Pocieszyłaś mnie (już myślałam, że to wiek :wink: )
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw paź 29, 2009 6:49 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Olcia,Ty tu z wiekiem nie wyskakuj,bo co ja mam powiedzieć? :( -to ta p;ogoda obrzydliwa i krótki dzień sprawiają,że z niczym nie jesteśmy w stanie zdążyć i jeszcze jakies smuteczki nas dopadają!
Ale nie dajmy się!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw paź 29, 2009 7:17 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Dzień dobry.Byle do jutra.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Czw paź 29, 2009 7:24 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witaj Kasieńko! :1luvu: -oby!!!!
Ptyś w coraz lepszej formie,zastrzyk z tolfiny jeszcze dzisiaj(oj nie lubi tego) i nadal enro(Baytril),ale mam nadzieję,że wyjdzie z tego,na karme nadal czekam-może dzisiaj???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 29, 2009 9:19 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Dotarłam wreszcie :twisted: Poprawiłam sobie porannie humor fotakmi Brunonka Patyczaka :1luvu: :1luvu: :1luvu: Szczególnie ujęło mnie zdjęcie, na którym malec opierając się o okno, podziwia świat :love: No i Ptysiu ma się lepiej :D :D :D

U mnie niestety tzw. sajgon - Woluś próbujący pozbierać swój świat, PiPi chora, Saruś na zabiegu chirurgicznym, Planeta z ropniem na głowie :( W planach na dzisiejsze upojne popołudnie: mój lekarz, lecznica, łapanka małego dzikuska. A tu trzeba siedzieć w pracy :twisted: Ale jutro już piątek :spin2: :spin2: :spin2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw paź 29, 2009 16:12 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:Alu-dziękuję Ci za wpisy na wątku opolskim-tak strasznie żal mi dziewczyn!!!!
Niestety nie bardzo sie orientuje w temacie,wiec poza słowami poparcia nie chce nic pisac,bo moge narazić sie na ataki v. i jej popleczników :evil:

Mnie też bardzo żal, ale mam nadzieję, ze niebawem wrócą, choć ból zostanie pewnie długo...

i tak w ogóle to dzień dobry :D
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Czw paź 29, 2009 16:25 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Witajcie kochane!
Alusia-dzięki za telefon :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ptyś dostał już nowa karmę,nawet chętnie je,więc mam nadzieję,że leczenie pójdzie jeszcze szybciej!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 29, 2009 16:40 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kropkaXL pisze:Olcia,Ty tu z wiekiem nie wyskakuj,bo co ja mam powiedzieć? :( -to ta p;ogoda obrzydliwa i krótki dzień sprawiają,że z niczym nie jesteśmy w stanie zdążyć i jeszcze jakies smuteczki nas dopadają!
Ale nie dajmy się!

Oj nie narzekajcie dziewczyny, nie narzekajcie! :lol:

Starość nie radość, młodość nie wieczność! :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw paź 29, 2009 16:44 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

Aniu-to tylko stwierdzenie faktu :lol: -bo ja stara d.... jestem- jak by powiedział Boguś Linda :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 29, 2009 18:26 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

kasia86 pisze:
Starość nie radość, młodość nie wieczność! :mrgreen:

raz nie zawsze, zawsze nie wciąż :mrgreen:

Petka

Post » Czw paź 29, 2009 18:38 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

O kurna-ja nic takiego mądrego nie napiszę :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 29, 2009 19:26 Re: Kotomania II-czyli ja i moje 4 ogony+maleńki Bruno

A kiedy Patyczak idzie do nowego domku?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]