Moderator: Estraven
kinga w. pisze:Tiaaa... Kolanowe zaległości biorą wypad do siebie!![]()
Rajmund jest w Anglii, w dziurze o nazwie Scunthorpe, czego ludzki język wymówić nie umie, gdzie palą się dwie świeczki i jest tablica z napisem "KONIEC ŚWIATA".
bazylica pisze:a co z ''kici kici'' jak wyjedziesz??
kinga w. pisze:AYO dzień wariata dziś! Kociaki mają domki to raz, po dwa okazało się że lecę na Święta do Rajmunda. NIe on tu tylko ja tam. Ok, pampers i mogę lecieć!~Kombinowałam 13.12 wylot żeby sobie wcześniej, żeby trochę czasu razem... A ten wariat bukując bilet machnął się w datach i... mam wylot 06.12. No, sorry, tyle szczęścia to ja się na raz nie spodziewałam.
I wrony zawracają?kinga w. pisze:Tiaaa... Kolanowe zaległości biorą wypad do siebie!![]()
Rajmund jest w Anglii, w dziurze o nazwie Scunthorpe, czego ludzki język wymówić nie umie, gdzie palą się dwie świeczki i jest tablica z napisem "KONIEC ŚWIATA".
shira3 pisze:I wrony zawracają?kinga w. pisze:Tiaaa... Kolanowe zaległości biorą wypad do siebie!![]()
Tyzma pisze::) no to super - zrelaksujesz się i w ogóle. A z miau wcale Kinga nie musi się żegnać - tam też jest internet i jak Rajmund do pracy to w trakcie gotowania obiadu![]()
kotów nei będzie to będzie się nudziła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, MB&Ofelia i 183 gości