Mój Pięciokot cz.10 Lion - śpij, maleńki.:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro paź 28, 2009 23:56 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

a co z ''kici kici'' jak wyjedziesz??

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw paź 29, 2009 0:28 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

kinga w. pisze:Tiaaa... Kolanowe zaległości biorą wypad do siebie! :mrgreen:

Rajmund jest w Anglii, w dziurze o nazwie Scunthorpe, czego ludzki język wymówić nie umie, gdzie palą się dwie świeczki i jest tablica z napisem "KONIEC ŚWIATA".

To znaczy rzut beretem ode mnie. Godzinka i chwilkę samochodem. Z tegoż tytułu mam nadzieję na wspólne eee yyyy grzane wino? :twisted:

Spoko też nie mogę wymówić. Mówię do TŻ "Kinga, no ta Kinga, co pTysia wychowuje, będzie w Skuntorp". A TŻ na to: "yyy gdzie?" :twisted: (o mnie koledzy, Anglicy, mówią, że ja to już "typical yorkshire-owiec" jestem :ryk: )
ObrazekObrazek
Obrazek

dora750

Od: Wto cze 25, 2002 21:30

Post » Czw paź 29, 2009 8:23 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

bazylica pisze:a co z ''kici kici'' jak wyjedziesz??

Będą tęsknić :( tak jak i my :(
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw paź 29, 2009 8:28 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Dzien dobry :D
Jakas podróż się szykuje :D

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Czw paź 29, 2009 8:38 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Nawet dwie! I teraz głęboko kombinuję czy brać następne maluchy czy... 06.12. wyjeżdżam na miesiąc, zostawiam kociarnię z Bąblami.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw paź 29, 2009 8:47 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

:) no to super - zrelaksujesz się i w ogóle. A z miau wcale Kinga nie musi się żegnać - tam też jest internet i jak Rajmund do pracy to w trakcie gotowania obiadu :ryk: :ryk: kotów nei będzie to będzie się nudziła :twisted:

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Czw paź 29, 2009 8:59 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

No, to tak... Dora, jak najbardziej rzut naleśnikiem od Bradford. Scunthorpe to coś w rodzaju tamecznej Ptaszkowej lub Wąchocka z tego co wiem - zapowiada się ciekawie, Rajmund mówi że normalny angielski (którym z reszta i tak niemal nie władam) to tam o kant d... bo oni maja wymowę "swojsko-buraczaną". Już się cieszę.
Kociarnia (już uspokajam) zostaje z Bąblami. Tzn. Bąble sie tu wymienią, trochę posiedzi Wojtek, trochę Marynia. Oboje są duzi, koty ich znają a oni znają koty, lubią się. Mimo że tu nie mieszkają, często bywają na weekendy, na dłużej nawet, mają kontakt z kociarnią dobry.
Tyzma, bardzo słusznie rozumujesz - jest net i w tej dziurze, wszak wisimy na skype regularnie. :lol: Nie ma problemu, na forum zawsze będzie można wejść. Z kociarnią też będę miała kontakt, a przynajmniej dopływ aktualnych informacji.
Obrazek

kinga w.

Post » Czw paź 29, 2009 9:24 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Glosuje za opcja z wyjazdem :D
Odpoczniesz troche i nadrobisz zaleglosci ;) :mrgreen:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw paź 29, 2009 10:05 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

kinga w. pisze:AYO dzień wariata dziś! Kociaki mają domki to raz, po dwa okazało się że lecę na Święta do Rajmunda. NIe on tu tylko ja tam. Ok, pampers i mogę lecieć!~Kombinowałam 13.12 wylot żeby sobie wcześniej, żeby trochę czasu razem... A ten wariat bukując bilet machnął się w datach i... mam wylot 06.12. No, sorry, tyle szczęścia to ja się na raz nie spodziewałam.ObrazekObrazekObrazek

ojejku :lol: :lol: :lol:
znowu będziecie razem :wink: . mam nadzieję , że dobrą datę wybrał Rajmund :roll: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw paź 29, 2009 10:17 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Rajmund jest w Anglii, w dziurze o nazwie Scunthorpe, czego ludzki język wymówić nie umie, gdzie palą się dwie świeczki i jest tablica z napisem "KONIEC ŚWIATA".
I wrony zawracają? :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw paź 29, 2009 10:26 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

shira3 pisze:

I wrony zawracają? :ryk:

NIe, wrony lecą na jednym skrzydle - drugim zasłaniają sobie oczy żeby nie patrzeć na to co pod nimi. :mrgreen:

Trawko, lecę na miesiąc - gdyby mojemu wariatowi nie machnęły sie daty przy bukowaniu biletów to leciałabym tydzień później.
W ogóle to był cyrk... On nie miał za bardzo kiedy, to ja wyszukałam loty. Ma urlop od 18.12 i tak planowaliśmy lot, ale do 13-go bilety były sporo taniej to uznałam że idziemy po linii ekonomii. No, gdyby tańsze były po 20-tym to bym taka pragmatyczna nie była! :evil: Dość że zameldowałam że lot 13-go na co moje szczęście zarechotało: "Ale się śpieszy!" Po czym zabukował bilety i "Q...! Po&^%$# daty, zabukowałem wylot na szóstego!" I kto tu się śpieszy? :twisted: Przebukowanie to znowu opłata... Nie żeby sknerstwo, ale szaleć nie ma z czym. Pogadałam z Bąblami a im w to graj - luz ze szkoły i net pod ręką non stop.
Obrazek

kinga w.

Post » Czw paź 29, 2009 10:36 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Oj Kinga, nie ma tego złego ,co by na dobre nie wyszlo :lol:
Musi wyjsć :ok:
jak na miesiąc to bąble spokojnie moga sie kotami zajać, Tobie tez cos z życia się należy :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw paź 29, 2009 10:42 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

Tyzma pisze::) no to super - zrelaksujesz się i w ogóle. A z miau wcale Kinga nie musi się żegnać - tam też jest internet i jak Rajmund do pracy to w trakcie gotowania obiadu :ryk: :ryk: kotów nei będzie to będzie się nudziła :twisted:

8O 8O niemozliwe hehe

Kinga a moze bys mogła mnie zabrać ze sobą?? też bym się chętnie zrelaksowała

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw paź 29, 2009 10:47 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

A ja informuję jak najnieuprzejmiej, że koniec świata to jest na wrocławskim osiedlu Popowice :wink:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw paź 29, 2009 10:50 Re: Mój Pięciokot cz.10 HEEELP!! Znowu mam kocięta!!

W sumie to gdyby Rajmund przyjechał też by było ok, ale dobiły nas ceny biletów. Ja oblecę za 120parę funtów z dojazdem z Krk do Pyrzowic, bagażem i wszystkim co tam przychodzi, on tę samą trasę miałby (same bilety, bez bagażu) za 520. Do tego bagaż, jakieś tam opłaty lotniskowe, dojazd... Samochodem to 2000km + prom - też kosmos wychodzi. Wizzair dobrze kombinuje - na święta Polacy będą do kraju lecieć to i ceny można podciągnąć. W drugą stronę nie ma obłożenia to bilet kosztuje niespełna stówkę. Z powrotem, 06.01. mam bilet za 179zł - też do przyjęcia.
Bazylica, dawaj! Lecimy? :twisted:

Mary Lux, nie widziałaś Leśniczówki Stonów - koniec świata taki że nawet fale radiowe zawracają. :o
Obrazek

kinga w.

[poprzednia][następna]