Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze::ryk:![]()
![]()
Edytka, nie przesadzaj, dobra kobieto
To jest jak wirus, przenosi sie droga kropelkowa
Kropek jeszcze po drzwiach nie lazi
![]()
Gibutkowa pisze:![]()
katarzyna1207 pisze:ona go tylko zaraziła Gibutkowym ADHD ... a potem się go pozbyła![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Słodycz jest u Kasi a właściwie u jej rodziców i robi demolkę mieszkania i trenuje skoki na psa![]()
kociczka39 pisze:Gibutkowa pisze:Słodycz jest u Kasi a właściwie u jej rodziców i robi demolkę mieszkania i trenuje skoki na psa![]()
Buhaha,no to niezły z niego gość.Bo tak przeczytałam tytuł wątku i ostatnie posty i tak mi się pokojarzyło,że jest u Edytki.A tu Edytka sprzedała małemu wirusa,oki,mam jasność![]()
![]()
![]()
Ale tą minkę już sobie ściągnęłam na dyska,żeby mieć w "podglądzie" tego Cukierka
Gibutkowa pisze:kociczka39 pisze:Gibutkowa pisze:Słodycz jest u Kasi a właściwie u jej rodziców i robi demolkę mieszkania i trenuje skoki na psa![]()
Buhaha,no to niezły z niego gość.Bo tak przeczytałam tytuł wątku i ostatnie posty i tak mi się pokojarzyło,że jest u Edytki.A tu Edytka sprzedała małemu wirusa,oki,mam jasność![]()
![]()
![]()
Ale tą minkę już sobie ściągnęłam na dyska,żeby mieć w "podglądzie" tego Cukierka
Kociczko bo wiesz... to jest taki biedny wychudzony koteczek taki z gatunku "pożałujcie mnie bo taki jestem biedny". Kotek który nie jadł prawie nc w schronie i leżał w jednym miejscu z mega depresją.
Tyle że ten koteczek po paru godzinach w domu u Kasi rodziców zaczął wyżerać nie tylko z własnej miski ale i z psiej a potem uskuteczniał sprint po mieszkaniu, skoki przez i na psa oraz dekorowanie pościeli pięknie wygryzionym ażurkiem![]()
A my tu tylko czytamy i wstydzimy się za tą naszą kochaną łajzęz (jak to mapisałaś) słodką minką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 179 gości