Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 18:09 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Speedy nie wie... Speedy boi sie, ze znowu zaczna w piwnicy na noc zamykac... A Ja tylko chcialem Pana dzisiaj obudzic... I go drapnalem bardzo blisko oczka. Myslicie Ciocie, ze sie ucieszyl :?: A gdzie tam... Od rana nie karmią... Pan cały czas krzyczy na speediego... A speedy przeciez chcial dobrze... :cry: :cry: :cry:

Duran84

Od: Śro wrz 16, 2009 9:49

Post » Śro paź 28, 2009 18:39 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Kotki tak mają, że czasem drapną niechcący - przytul Pana i pomrucz mu, na pewno Ci wybaczy ... no i niech krzyczy, ale nakarmić powinien :evil:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw paź 29, 2009 7:44 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

No i zamknęli na noc w piwnicy... :cry: No, ale przynajmniej potem nakarmili.... Przytuliłem się, pomruczałem... Pan chyba wybaczył, bo w końcu nakarmili :wink: Ale nocy w piwnicy nie daruję... :twisted: :twisted: :twisted:

Duran84

Post » Czw paź 29, 2009 7:54 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Dobrze, że Cię nakarmili i że przeprosiłeś Pana - nie można drapać Dużych, wiesz? Oni nie mają futerka i pazurki wchodzą im od razu w skórę i kaleczą. Ale powiedz Dużemu, że można kotów głodzić za karę! Zamykać w piwnicy na noc też się nie powinno ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie lis 01, 2009 16:42 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Cześć Speedusiu!
Ł.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon lis 02, 2009 10:26 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

alix76 pisze:Dobrze, że Cię nakarmili i że przeprosiłeś Pana - nie można drapać Dużych, wiesz? Oni nie mają futerka i pazurki wchodzą im od razu w skórę i kaleczą. Ale powiedz Dużemu, że można kotów głodzić za karę! Zamykać w piwnicy na noc też się nie powinno ...

Tak jest!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 06, 2009 9:43 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Cześć Speedy!
Łatek.

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt lis 06, 2009 9:54 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duży chyba przestał wpuszczać Speediego do neta

MaryLux

Post » Pt lis 06, 2009 16:55 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Dzien dobry Pan i Ja mielismy troszke problemow z komputerem i internetem... Ale juz wszystko z komputerem w porządku. U Nas tez... Zyje sobie jak król... Śpie w łóżeczku z Panem... Karmia kilka razy dziennie... I w ogóle wszystko w porządku... Pozdrawiam Ciocie wszystkie i ich maluszki I jeszcze Pan ma pare słów do napisania

Dziękuję Speediemu za oddanie komputera :) :) :) To kilkudniowe opóźnienie było spowodowane likwidacją starej sieci internet i założeniem nowej. Teraz już powinno działać wszystko w porządku. Pozdrawiam wszystkich ;)

Duran84

Post » Sob lis 07, 2009 17:55 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Duran, moze chcesz uzupełnić kotostan? Sprawa super pilna :evil:
Nualla pisze:O kotach powiedziała mi koleżanka z pracy. W jej rodzinnej miejscowosci zlikwidowano garbarnie, na której terenie pozostał inwentarz: 4 koty, pies i gołębie. Po gołębie maja przyjechać gołębiarze, ja obiecałam pomóc w sprawie kotów.
Jest ich w sumie 4, 1 kotka, 2 kocury i 1 małe niewiadomoco. Biało-bure. Dorosłe podobno są dośc młode, około 2 lata. Rokujące na domowe. Obecnie dokarmia je ta moja koleżanka - raz na kilka dni, bo nie może tam dojeżdżać codziennie, oraz jej krewni i okoliczna ludność. Ci ostatni rzecz jasna tracą zapał :roll: 1 kota (kicię) postanowili zabrać owi miejscowi krewni (na stałe). Ja wezmę jednego na DT, wolałabym któregoś z kocurków, ale jeśli kociak nie znajdzie DT, to wezmę kociaka - on ma mniejsze szanse na dworzu o tej porze roku. Koleżanka chciałaby wziąć kota, ale wraz z TŻtem dostała papugi (z których pierwsza przybłąkała się zresztą do owego gołębnika), no i nie ma warunków.

JEszcze nie mam zdjęć, może jutro będę miała.
Czy ktoś może dać tym kotkom DT? Jeśli się nie znajdzie, koty trafią na paluch :!: :!: :!: i zapeewne już z niego nie wyjdą...
Ciężko powiedzieć ile jest czasu. Parę tygodni może, a może się zdarzyć że koty tajemniczo znikną :evil:

Co do psa, prawdopodobnie zostanie uśpiony (w najlepszym razie)- jest duży, agresywny, całe życie spędził na łańcuchu. :( chyba że ktoś akurat potrzebuje takiego stróża...

POMOCY!!!

Nualla

Od: Pon paź 27, 2008 16:10

Post » Śro lis 11, 2009 17:56 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Bry wieczór Środowe
Pan wściekły na internet... Dopiero teraz coś jakby ruszyło porządnie. Speedy siedzi cały czas w domku i dzisiaj sie bawi z panem... Speedy lubi jak Pan jest cały dzień w domu. Szkoda, że to się tak rzadko zdarza :( Poza tym śpię z Panem i jest nam bardzo wygodnie... Karmią mnie również... Słowem żyć nie umierać... Szkoda tylko troszke tej wolności... Ale za taką cenę można z czegoś zrezygnować ;)
Poza tym Pan mówi, że "mu teraz odwaliło, bo słucha świątecznych utworów" i sie tego nie wstydzi ;) Wrecz przeciwnie. Siedzi uśmiechnięty jak nigdy

Nualla na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji żebym wziął jakiekolwiek zwierzę do domu... Przykro mi... 3mam kciuki za kociaki...

Duran84

Post » Czw lis 12, 2009 0:08 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

wujku co u ciebie słychać?
Jaś

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Czw lis 12, 2009 11:42 Re: Frytka [*] (TM) i Speedy czyli pół bandy Durana84

Speedusiu, co nowego?
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]