Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 9:08 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

No wlasnie nieszczepione, i nie mam jak ich zaszczepic, zwlaszcza nie mam za co :roll:
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 10:36 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

elzii pisze:No wlasnie nieszczepione, i nie mam jak ich zaszczepić, zwłaszcza nie mam za co :roll:

Ja teraz nie pomogę, niestety :|
A jak nieszczepione, to do mocno zakoconych domów lepiej niech nie idą, tym bardziej, ze panleuko i calici szaleje teraz.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro paź 28, 2009 11:00 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Anda pisze:A jak nieszczepione, to do mocno zakoconych domów lepiej niech nie idą, tym bardziej, ze panleuko i calici szaleje teraz.

No wlasnie, a to zaweza jeszcze bardziej obszar poszukiwan.
I pogoda sie psuje znow, zimno i wieje.

Cholera, gdzie te domki, no? :(

A zainteresowanie, jesli sie pojawia, to zazwyczaj Marudka i Łaciatkiem, a one juz zajete. Ech..
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 11:18 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Ja zakochana jestem w Kuleczce - jest najpiękniejsza w Twoim 4- paku. Bez gadania. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Anda

Post » Śro paź 28, 2009 11:21 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

elzii pisze:
Miuti pisze:Zaoferowałam na priva pomoc - i brak odzewu...

Wobec tego biorę na DT inne kotki.

Nie mam transportu do Krakowa, nic na to nie poradze.

Mówiłam o tym, co należy zrobić.
Jest rada. A raczej była.
teraz już za późno.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro paź 28, 2009 11:26 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Ja tez myslalam, ze Kulka domek znajdzie natychmiast, mimo ze jest niefotogeniczna i na zdjeciach zawsze wychodzi na zaniepokojona i przestraszona :wink:
A to taki slodki dzieciuch jest, nadazyc za nia sie nie da, zwariowana wariatka, juz na kolanach, zaraz na ramionach,sekunda i na glowie, z powrotem na kolanach, tu wpycha mordke pod pache, zeskakuje, odbiega gdzies, wraca, znowu wskakuje, zywiol po prostu.

Siwusek bedzie miala najtrudniej, ma najmniej 'chodliwe' umaszczenie.

Miuti pisze:Mówiłam o tym, co należy zrobić.
Jest rada. A raczej była.
teraz już za późno.

Tzn? "Oddac kotki na przechowanie komus w Warszawie, a potem pojada do Krakowa"?
Komus? Kiedy? Na jak dlugo?
Na pytanie, co z nimi w Krakowie, odpowiedz dostalam "oczywiscie je zjem".
Byla rada, dobre sobie.
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 11:40 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Miuti pisze:teraz już za późno.

Miuti, daj spokój.
Elzii spodziewa się potomków dwóch niebawem,więc jest umęczona i nie ma możliwości jeżdżenia sama gdziekolwiek.
Jest od kilku dni na forum, nie zna ludzi, nie wie jak to bywa z transportem.
Martwi się o te kociczki bardzo, więc nie pisz że jest za późno.

Szukamy dalej domów.

Anda

Post » Śro paź 28, 2009 11:55 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

a mnie wlasnie zachwycily najbardziej Kuleczka i Siwulek - cudne sa obie - tylko Siwa mniej odwazna, co tez moze zrażać do niej domki... bo jednak chcialoby sie kotka na kolanka ;)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro paź 28, 2009 12:57 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

tillibulek pisze:a mnie wlasnie zachwycily najbardziej Kuleczka i Siwulek - cudne sa obie - tylko Siwa mniej odwazna, co tez moze zrażać do niej domki... bo jednak chcialoby sie kotka na kolanka ;)

A to tez roznie bywa, niektorzy wola kocie indywidua ;)
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 15:51 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Wysłałam zdjęcia Kuleczki znajomej, która ma znajomą, która sobie ja obejrzy... :ok: :ok:

Anda

Post » Śro paź 28, 2009 16:05 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Anda pisze:Wysłałam zdjęcia Kuleczki znajomej, która ma znajomą, która sobie ja obejrzy... :ok: :ok:

:ok:
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 16:37 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Niech ta zmiane czasu trafi szlag! :evil:
Musze koty zamykac o 17, bo jest juz ciemno jak w ...
I siedza w tej komorce biedne do rana, nie maja tam swiatla :evil:

Ale chyba lepsze to, niz bieganie po dworze po ciemku.
:roll:
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 21:07 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

elzii pisze:
tillibulek pisze:a mnie wlasnie zachwycily najbardziej Kuleczka i Siwulek - cudne sa obie - tylko Siwa mniej odwazna, co tez moze zrażać do niej domki... bo jednak chcialoby sie kotka na kolanka ;)

A to tez roznie bywa, niektorzy wola kocie indywidua ;)

mi sie same indywidua trafiaja, wiec wolalabym teraz kocia przylepkę ;) ale to fakt, ze rozne sa preferencje... i to, ze Siwa jest niesmiala, nie znaczy, ze nie lubi przytulanek

mialam burasie, ktora byla bardzo na dystans, ale mimo iz nie wchodzila mi na kolana, czulam, ze kocha, po prostu okazywala milosc na swoj wlasny sposob - ja tez kochalam ja calym sercem - i o to wlasnie chodzi

tillibulek

Post » Czw paź 29, 2009 12:25 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

Hopsa po domki!
elzii

Post » Czw paź 29, 2009 14:43 Re: Chełm/Lbn/W-wa! DS dla 2 miziastych kolorowych Kotek! PILNIE

up :!:

tillibulek

[poprzednia][następna]