Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 28, 2009 7:45 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Witaj Aniu!
Tak mi to wygląda, że moje futerka miewają te same przypadłości, co ja.
Ja od wielu lat bujam się z zatokami i też potrafi mi lecieć z nosa wydzielina we wszystkich kolorach tęczy :roll: Żółta, zielona, brązowa - do wyboru, do koloru :roll: Teraz też mam nos przytkany, gdyby nie Ibuprom zatoki, oddychałabym ustami przez cały czas. A na dodatek mam skrzywioną przegrodę nosową i części wydzielny nie mogę wydmuchać, bo spływa mi do gardła :?
Co do Pixia, to chcę pogadać z wetem o cykloferonie. Dla 1 kociaka akurat 1 amupłka, 2 ml.

Dzwoniłam do lecznicy, wet dzis po południu.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 28, 2009 10:44 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Oj to przerąbane masz Iz z tymi zatokami,brrrrrr
Witajcie środowo,słonecznie, we Łodzi przynajmniej :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro paź 28, 2009 11:02 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Witajcie Kochani! :)
U nas też słoneczko dzisiaj.

Erin

Post » Śro paź 28, 2009 11:04 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

No to z tego wniosek,że wszyscy humorki mamy the best,bo w końcu to słoneczko jest,chyba od tygodnia nie?
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro paź 28, 2009 11:06 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Słoneczko sobie poszło :placz:
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 28, 2009 11:17 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Zaraz przyjdzie z powrotem Misiu

srum-srum-prrrr-prrrr-paszła-paszła,mmmrrraaauuu
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro paź 28, 2009 11:33 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Słoneczko dziś kaprysi :(

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 28, 2009 11:39 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

MaryLux pisze:Słoneczko dziś kaprysi :(

Wyjdzie do Ciebie,wyjdzie,tylko poczekajmy,niech moje czary dolecą do niego,mmmrrraaauu
Ostatnio edytowano Śro paź 28, 2009 13:14 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro paź 28, 2009 12:25 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

kociczka39 pisze:Zaraz przyjdzie z powrotem Misiu

srum-srum-prrrr-prrrr-paszła-paszła,mmmrrraaauuu

Kociczko - cudo tekst :1luvu:

Ineczko nie płakuniac, słońce uparte, przebije sie przez chmurzyska, wróci na bak :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro paź 28, 2009 12:28 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Izu, kolorki w nosie to wirusowe coś albo bakteryjne. Nie zazdroszcze zatokowych problemów., raz miałam, łokropność ...

Cykloferon to odmiana interferonu czy ? napisz coś więcej, po co to i na co ? Nie miałam jeszcze z tym styczności. Poszperam u wujka Googla ale pisz co planujesz ? :wink:
Obrazek

psiama

Post » Śro paź 28, 2009 12:52 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Psiama, cykloferon nazywany jest rosyjskim kocim interferonem. Z informacji, które znalazłam w necie: cechuje się on szerokim spektrum działania przeciwwirusowego, ma łagodne skutki działania immunostymulatorów. Ma wpływ na regenerację uszkodzonych tkanek i błon śluzowych. Normalizuje procesy przemiany materii w komórkach. Wykazuje wysoką aktywność biologiczną w połączeniu z niską toksycznością.

Stosuje się go m.in. przy kaliciwirozie, infekacjach nosa i tchawicy, chlamydii. Tak więc u bąbelków jak najbardziej by było wskazane. Ampułkę dla Pixia już mam, dla Party będzie po niedzieli. Dzwoniłam dziś do lecznicy, wet będzie po południu, rozmawiałam z żoną (też wetką). Powiedziała mi, że osobiście nie ma doświadczenia, ale jak najbardziej mogę przynieść informacje i pokazać mężowi. Tak też zrobię.

Erin

Post » Śro paź 28, 2009 14:43 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Witajcie Cioteczki! :D.
Ja tylko na chwilkę, żeby się przywitać i lecę myć okna, póki widno :twisted: .

Izuś, nieustanne kciuki za Pixia! :ok: .
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Śro paź 28, 2009 14:52 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

Cześć Uleńko! :love:
Tylko ubierz sie cieplutko, żeby się nie zaziębić.

Erin

Post » Śro paź 28, 2009 14:58 Re: Moje MP6 - część czwarta + komputerowe maluchy

To bardzo obiecujaco brzmiacy lek :D . Czy to trzeba specjalnie ściagać zza wschodu i ile kosztuje ampułka oraz na jak długo starcza ? :wink:

Ulla, po drodzę wstąp do nas ze szmatkami, zrobi nam się w domu jasno :mrgreen: .
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]