Moderator: Estraven
, takie wieści powodują, że chce mi się żyć- nawet w taki bury poranek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zula przypomina sobie co znaczy szczęśliwe życie, a może się go dopiero uczy, bo wcześniej nigdy takiego nie zaznała... Tak bardzo, szalenie się cieszę 
Dodam, że Anka stanowczo odmówiła wszelkiej pomocy finansowej, którą z Avian deklarowałyśmy. Kazała przekazać na inne biedy!!!jerzykowka pisze: Dodam, że Anka stanowczo odmówiła wszelkiej pomocy finansowej, którą z Avian deklarowałyśmy. Kazała przekazać na inne biedy!!!

ale mam nadzieję, że wkrótce przekona się, ze nie musi jeść na zapas.
Ty wiesz...
Avian, chyba będziesz musiała wpaśc na imprezkę jerzykowka pisze:Aniu![]()
![]()
Ty wiesz...
Avian, obserwowałam więź rodzącą się między Anią i Zulą. Wiesz, to naprawdę nadzwyczajne... Zuleńka nawet w lecznicy, podczas kroplówki leżała ufnie Ani na kolanach i obejmowała ją łapkami. Klei się całą sobą do swojej Dużej, a jeszcze niedawno truchlała z przerażenia na widok człowieka. Jest taka szczęśliwa... Rezydenci - kocie anioły- wylizują Zuleńkę, akceptują ją w pełni![]()
![]()
Jednym słowem cud
![]()
![]()
Jak ja uwielbiam cuda![]()
![]()
![]()
Aniu, dziękuję Ci całym sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musimy to uczcićAvian, chyba będziesz musiała wpaśc na imprezkę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 56 gości