K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 19:24 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Tweety pisze:Panie ogłaszaczki, czy wszystkie inne ogłoszenia są odnawiane? Nie wiem czemu ale telefony umilkły a kotów przybywa w szybkim tempie
ponownie się zacytuję, bo brak odpowiedzi

ogłaszam z tego co dostaję lub wygrzebię:
http://www.e-zwierzak.pl/post/6,2,0,0,0,0,0,0,0,1/
http://petsy.pl/ogloszenia/1/2_Koty/79_Dachowce/
http://ulubiency.wp.pl/cat,1,pid,6,ogloszenia.html (tu nie mogę ściągnąć niektórych ogłoszeń)
http://www.petworld.pl/kategoria/koty/page/3 (tu akurat jest gąszcz, odnawiam co 29 dni)
Ostatnio edytowano Wto paź 27, 2009 19:37 przez kitkowa, łącznie edytowano 1 raz

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Wto paź 27, 2009 19:34 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

CZY KTOŚ POTRZEBUJE KARTONY NA KOCIE DOMKI lub w innym celu?
Mój TŻ znalazł podczas sprzątania w garażu trzy nieużywane, całkiem spore kartony.

Ktoś reflektuje?
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto paź 27, 2009 20:06 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

markopolo00 pisze:Znalazłem takie ogłoszenie na Allegro
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=797542771
zadzwoniłem i okazało się że trafiłem na naszych wolontariuszy :lol:
a już miałem w oczach jakiegoś zakalca który adoptuje kota i
przerobi go na maszynkę do robienia pieniędzy :twisted:
kotunia jest piękna ( drugiego długowłosego nie chcę )
może ktoś chce białego długowłosego kota

A ja się zjeżyłam, bo myślałam, że to Ty jesteś Takim zakalcem i chcesz adoptować Pusię bez sterylizacji :roll: Serdeczne pozdrowienia :)

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto paź 27, 2009 20:23 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

ja odnowię ogłoszenia w sobotę/niedzielę :oops:

Ank@2

Od: Pt maja 22, 2009 19:51

Post » Wto paź 27, 2009 20:41 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

zapraszam na bazarek

tego nie kupicie NIGDZIE TYLKO NA MIAU!!!

viewtopic.php?f=20&t=102494
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Wto paź 27, 2009 20:49 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Ależ ona na piękny okrągły brzuszek i błyszczące futerko :D
Obrazek
Już zaczyna sypiać w łóżku
Składam zamówienie w fundacji na maskę gazową
Mila dość często puszcza strasznie zjadliwe tajniaczki
:lol:
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto paź 27, 2009 20:53 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

ja tak trochę OT ale w zaprzyjaźnionym wątku

KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE....
viewtopic.php?f=1&t=102495

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Wto paź 27, 2009 20:57 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Czy ktoś nie chcałby sobie jutro (środa) popołudniu odwiedzić kotów?

Ja jutro będę tak jak dziś bardzo wcześnie w mieście, a do pracy mam na 9.00.
Będę zatem też do towarzystwa na Kocimskiej rano.
Chętnie oddałabym wieczorny dyżur, żeby poza domem spędzić nie 13 tylko 11,5 godzin 8O

ludzie, kotka, która nie może być Pipi ( może więc Fifi - połaczenie Pipi Langstrumpf i Fizi Ponczoszanki) zaczęła wychodzić z pudełka, zagląda, patrzy, ugniata jak się tylko mówi i popiskuje, popłakuje i wyciąga główkę do głaskania :1luvu:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto paź 27, 2009 21:05 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

queen_ink pisze:Tweety, linki do zdjęć Muchomorków nie działają, mozliwe, że zniknęły z serwera. Jeżeli możesz, to wyślij mi proszę mailem, wrzucę do galerii na Picasę, bo tam mogą siedzieć, dopóki sama ich nie wywalę.

Btw Nina ma zdjęcia (http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN), ma też opis (http://www.allegro.pl/item797867104_nin ... m_afn.html), rozsyłałam ogłaszającym.

W 1. poście widzę koty, które w ogóle nie mają zdjęć (albo mają mało); jeżeli jest taka potrzeba, to mogę któreś ozdjęciować.
Kiedy będzie miejsce w Arwecie dla kotów po kastracji?

Proszę mnie wpisać na Kocimską na poniedziałki rano od 9.11.

Się zacytuję się.

W kwestii poniedziałków dogadałam się z Akimą.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto paź 27, 2009 21:11 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Miejsca w arwecie zwolnią się w poniedziałek, dostałaś, Queen_ink, przydział na sterylki, bo już nic nie mamy i będziemy na kreskę robić. Moje maluchy sie posrały po odrobaczaniu, jeden (Mi) z krewką, ale don't panic, bawi się, je, Do zwymiotował całą pastę, a Re ani to ani to, ale osowiały jest. Urwanie głowy, do połowy. widział je dr Miśkowicz i kazał nie panikować, ale i nie kontaktować się z kotami niewiadomej prowieniencji, więc się nie kontaktuję, ale co z tego...
Ostatnio edytowano Wto paź 27, 2009 21:14 przez lutra, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto paź 27, 2009 21:11 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

To grejt, dostałam przydział, jutro idę odebrać.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto paź 27, 2009 21:23 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

kosma_shiva pisze:Czy ktoś nie chcałby sobie jutro (środa) popołudniu odwiedzić kotów?

Chętnie oddałabym wieczorny dyżur, żeby poza domem spędzić nie 13 tylko 11,5 godzin 8O

ludzie, kotka, która nie może być Pipi ( może więc Fifi - połaczenie Pipi Langstrumpf i Fizi Ponczoszanki) zaczęła wychodzić z pudełka, zagląda, patrzy, ugniata jak się tylko mówi i popiskuje, popłakuje i wyciąga główkę do głaskania :1luvu:

Dla Ciebie wszystko biorę dyżur popołudniowy
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Wto paź 27, 2009 21:33 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

markopolo00 pisze:
kosma_shiva pisze:Czy ktoś nie chcałby sobie jutro (środa) popołudniu odwiedzić kotów?

Dla Ciebie wszystko biorę dyżur popołudniowy

wielkie wielkie dzięki Marku :1luvu: :mrgreen: :ryk:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto paź 27, 2009 21:46 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

a ja mam smutne wiescie......

Leila (kotka znaleziona pod IKEA przez katgral - widze, ze jestesm na forum to nie dzownie) ma zdiagnozowana bialaczke:(

Duzi bardzo walcza mala pije wiec jest nadzieja....
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto paź 27, 2009 21:55 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Patka_ pisze:a ja mam smutne wiescie......

Leila (kotka znaleziona pod IKEA przez katgral - widze, ze jestesm na forum to nie dzownie) ma zdiagnozowana bialaczke:(

Duzi bardzo walcza mala pije wiec jest nadzieja....

ale którą białaczkę?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]