*LT*Koniec 4 części wątku. Zapraszamy do części piątej,

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 17:48 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Jak Manieczka sie trzyma? :ok:
elzii

Post » Wto paź 27, 2009 18:10 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Trzyma się, ale znowu był rzyg i brzuszek boli :( A już było lepiej. Ogólnie temp38 i stan niezły, ale to bardzo francowaty wirus a kicia jest już umęczona. kciuki, kciuki, kciuki!

A ja zapraszam na aukcję. Jeżeli któraś zez cioć chciałaby i mogłaby coś oddać na aukcję, to poproszę o zdjęcia i opis i wkleję.
A przede wszystkim bardzo proszę o podnoszenie wątku na bazarku, bo dług w klinice urósł już bardzo - dokładnie może napisze Tiger, ale około 500zł na pewno.
viewtopic.php?f=20&t=102482&p=5106919#p5106919
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto paź 27, 2009 18:13 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

LU pisze:Fiu, fiu... nastukane tyle, że nie mam kiedy nadrabiać czytanie :) Ale się melduję w nowym wątku!
A raczej meldujemy z małym kociarzem. Przetrzymali nas troszkę w szpitalu, bo mały miał antybiotyk, ale już od ponad tygodnia jesteśmy w domku. Koty najpierw sięmałego bały, teraz go ignorują, bo nie wiedzą jak zaklasyfikować to małe gołe niekocię. Ale jak wrzeszczy, to uciekają w najdalsze kąty ;).

Trzymam kciuki za wszystkie LT!!! Niech szybko znajdują domki!

AAAAAAAAAAAAAAAAA witamy Najmniejszego Kociarza z Mamą, Tatą i Koutami we wącie
:D :balony: :dance: :dance2: :dance: :balony: :surprise:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto paź 27, 2009 18:15 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Witaj LU. Witaj MAŁY KOCIARZU. Witaj DUMNY TATO. :balony:
Smutne mamy okoliczności na wątku, ale...
jakby tak malutkie co nieco o Kociarzyku :) ??

Anda

Post » Wto paź 27, 2009 19:06 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Mam zdjęcia kociego kubka, nie wiem czy wysłać na mejla czy na pw. Jeśli na mejla, to jeśli można poproszę takowego.
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Wto paź 27, 2009 19:38 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Dzięki Aga

Mania osowiała :( boli ją i wylazły jej dwie martwe glisty.
bardzo proszę o podrzucanie bazarku

Anda

Post » Wto paź 27, 2009 23:09 Re: LUBLIN LT4:Feliks,Franek i in.PILNY DT/DS DLA TRIKOLOREK!!!

mam do zaoferowania dom tymczasowy ,moje gg:11116123

kotek95monika

Od: Sob wrz 12, 2009 11:16

Post » Śro paź 28, 2009 8:32 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Jak czuje się Mania????
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 28, 2009 9:04 Re: LUBLIN LT4:Feliks,Franek i in.PILNY DT/DS DLA TRIKOLOREK!!!

kotek95monika pisze:mam do zaoferowania dom tymczasowy ,moje gg:11116123

Dla kota z panleukopenią :?:

Napisz może kilka słów o sobie - jakie warunki możesz zaoferować jako DT.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro paź 28, 2009 10:11 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

magdaradek pisze:Jak czuje się Mania????

:?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Śro paź 28, 2009 10:31 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Tiger znowu ma problemy z netem. Właśnie z nią rozmawiałam.

Mania nie wymiotuje, nie ma biegunki, odrobinkę pije, sika do miski z wodą 8O ( co za cholera??), jest silna, bo drapie i wyrywa się przy podawaniu leków.
Ale...
chyba ma anemię, bo dziąsła ma białe :(.
Ma mieć badania krwi i chyba powinna dostać krew.
Tiger sugeruje robale.Nie dosyć, ze nie je i jest osłabiona, to jeszcze robale.

Jak tylko będzie miała net. Napisze.

Anda

Post » Śro paź 28, 2009 10:35 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Bardzo mocno kciuki za koteńkę :ok:
Obrazek

blackmeg

Od: Nie mar 09, 2008 22:37

Post » Śro paź 28, 2009 10:58 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

Mania :ok: :ok: :ok: :ok:
elzii

Post » Śro paź 28, 2009 11:32 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

przepraszam za ciszę , ale albo nie mam netu , albo kompletnie czasu ...

Mania :
Mania dziś , przed pół godziną zrobiła koo , strasznie śmierdzące , właściwie samą wodą ... W nocy nic .....nie wymituje od wczoraj po południu .....
Natomiast wciąż jest obolała bardzo , miauczy z bólu , skarży się .....Pluje wszystkim co próbuję jej podać ........Wieczorem przy próbie podania odrobiny siemienia lnianego i fortakhelu podrapała mnie strasznie i wypłuła wszystko .
Wczorja też wieczorem zrobiłam koo - sam śluz , niewiele , ale za to w dwoma martwymi nicieniami ......:(
Najbardziej martwi mnie to , że ma bardzio białę dziąsła , któe wogóle nie reagują na nacisk :(:(
Ma na pewno kosmiczną anemię , wg mnie , to , że nie je + robale - to ją zabije ...
Jadę do wetki dopiero o 14 - tej , poproszę o badania krwi i myślę o ewentualnej transfuzji .... Chyba tylko to może uratować jej życie ...
Jeśli ktoś ma jakieś doswiadczenia i moze coś doradziźć , to bardzo proszę ...
Wg mnie także Szaj i Bobik odeszli w powodu "braku krwi " w organiźmie ...
BYli przeźroczyści ...
Bardzo dizękuję Amice6 za wsparcie finansowe !!!!! :1luvu:
Cioci Andzie za wsparcie duchowe , rady i dowożenie leków i wypasiony bazarek :1luvu:
Wszystkim , którzy trzymają kciuki za wyzdrowienie Maniusi :1luvu:

Kacper :

Przede wszystkim chciałam serdecznie podziękować Wampirowi (gdzie zniknąłeś?) , za ogromną pomoc w transporcie Kacperka do DT . :1luvu:
Maszy 4 , za znalezienie bardzo dobrego DT :1luvu:
Pixie65 za podarowanie kuwety i żwirku :1luvu:
I oczywiście wszystkim cioteczkom kciukującym !!!!! :1luvu:

Kacpra nie dotykałam w klinice podczas odbierania ... ,więc niczego bardzo podejrzanego nie zauważyłam ....
Ale w dt okazało się , że Kacper jest wygłodzony i odwodniony ... :(
Z łapką też jest b. trudna sprawa , bo złamanie było bardzo stare - dr powiedział , że od roku do trzech alt ...Trudno to określić , bo nie wiemy ile Kacper ma ... Ściegna bardzo rociągnięte , nie pracują prstowniki z palcach ...ta łapka , terax przeszkadza mu w chodzeniu .... Za tydzień mamy jechać do kontroli ....
Teraz jest karmiony mokrą karmą , żeby się nawodnił ....(dziś dowiozę puszek)
Kacper też drapie się , Dt mówi , że ma suchą skórę .... muszę coś na to kupić , jakieś tabletki z olejem i omega 3 i 6 ?
Może ktoś poradzi ?Kupiłam już dla nie go szczepionkę , ale trzeba poczekać ok 10 dni , co najmniej jeszcze , bo Kacper jeszcze przez 6 dni bierze Synergal w iniekcji ...

Jeszcze raz proszę o wsparcie finansowe , o bazarki :oops:

Dziś dowiem się , jakie zadłużenie mam do dnia dzisiejszego ...
Wpłaciłam na razie 100 zł , to od Amiki , ze swoich pieniędzy wciąż coś dokupuję , no i szczepiłam swoje koty ( na szczepionki w sumie poszło mi 400 zł :()

Przepraszam za chaos w pisaniu , ale jestem u kresu sił zarówno fizycznych , jak i psychicznych ..... To wszystko tak długo trwa ......:(:(:(

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Śro paź 28, 2009 11:47 Re: LUBLIN[LT4]Szaj[*],Bob[*],Mania PP:(Prosimy o wsparcie:(

A zywienie dojelitowe/dozylne ma w takich przypadkach sens?
elzii

[poprzednia][następna]