K-ów, kociak wyleciał z IV p. i się zepsuł... dziwne ....;-[

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 27, 2009 11:27 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto paź 27, 2009 11:38 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Witam serdecznie po mojej wczorajszej nieobecności.

Jeśli chodzi o czwórkę wspaniałych to kociaki mają się dobrze..na szczęście u mnie brak
kataru lub innych dolegliwości.
Z moich obserwacji wynika że Jerry (brat Toma) prawdopodobnie jak jeszcze był z matką to był u niej na mleku..
Bo co prawda je sam,ale nie bardzo mu to idzie..daje się silniejszemu bratu odganiać od miski,a co najgorsze je bardzo male ilości jedzonka...więc wprowadzilam od wczoraj wieczór dokarmianie przez szczykawkę .Jak narazie dostał convalescenta z żółtkiem,rozcieńczone wodą.
Co mogłabym mu jeszcze podawać przez szczykawkę by stanoł na nogi?

Powiedzcie mi czy do Szpeyera trzeba się umawiać telefonicznie na konkretną godzinę?
Czy wystarczy przyjechać i odstać swoje w kolejce?Bo mam buraski do szczepienia,.

Kochana Luterko...przypominam się o wzór pisma do TOZ na sterylki..wraz z dokładnym opisem krok po kroku gdzie i komu to wręczyć itd...

Co do fotek Romeo i Juli to na razie ciężka sprawa bo to strasznie ruchliwe jest,ale spróbuję może coś mi się uda zrobić.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano Wto paź 27, 2009 11:40 przez maja215, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Wto paź 27, 2009 11:39 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Oczko kanapowy :D
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto paź 27, 2009 12:09 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Aniu Oczko pan na włościach.. :)
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Wto paź 27, 2009 12:17 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

anna09 pisze:Oczko kanapowy :D
Obrazek

Cudnie, Oczko jest naprawdę piękny :1luvu:
No i widać, że ten kot odżył u Ciebie, Anna09 i stopniowo przeistacza się w kota domowego w pełnym tego słowa znaczeniu :)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto paź 27, 2009 12:40 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Tweety pisze:Queen_ink, czy Ty mogłabyś przejąć od Kastapry allegro (pisałaś, że odpadły jakieś dwa portale ogłoszeniowe), bo Karola jakoś nam zaginęła i zmiany nie porobione przez dwa tygodnie :roll:
Panie ogłaszaczki, czy wszystkie inne ogłoszenia są odnawiane? Nie wiem czemu ale telefony umilkły a kotów przybywa w szybkim tempie

ponownie się zacytuję, bo brak odpowiedzi

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto paź 27, 2009 12:50 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Tweety pisze:
Tweety pisze:Queen_ink, czy Ty mogłabyś przejąć od Kastapry allegro (pisałaś, że odpadły jakieś dwa portale ogłoszeniowe), bo Karola jakoś nam zaginęła i zmiany nie porobione przez dwa tygodnie :roll:
Panie ogłaszaczki, czy wszystkie inne ogłoszenia są odnawiane? Nie wiem czemu ale telefony umilkły a kotów przybywa w szybkim tempie

kocury na gumtree - raz w tygodniu
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto paź 27, 2009 13:18 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Tweety pisze:

dzwoniła do mnie Pani, że chce dwóch naukowców. Chcesz jej numer? Koniecznie 2 koty. Powiedziałam, ze zaraz wystawię te z Olkusza, ale zawsze można pogadać.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 13:20 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Akima pisze:
Tweety pisze:

dzwoniła do mnie Pani, że chce dwóch naukowców. Chcesz jej numer? Koniecznie 2 koty. Powiedziałam, ze zaraz wystawię te z Olkusza, ale zawsze można pogadać.

chce kocurki?
bo jak niekoniecznie, to ja mam dwie małe dziewuszki :-)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Wto paź 27, 2009 13:27 Re: K-ów, Felicja odeszła :-((

Akima pisze:
Tweety pisze:

daj, proszę, może sprzedam Muchomorki

Tweety

Post » Wto paź 27, 2009 13:29 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Ja właśnie uzupełniam Allegro.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto paź 27, 2009 13:34 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Podobno te dwa kociaki: budyniowy i szylkretka z Arwetu mają dom. Wiecie coś na ten temat?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 13:36 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Akima pisze:Podobno te dwa kociaki: budyniowy i szylkretka z Arwetu mają dom. Wiecie coś na ten temat?

te z Zakopiańskiej?? nic nie wiem a Lutra Wiem Najlepiej zarobiona od świtu do nocy więc pewnie też nie w temacie

Tweety

Post » Wto paź 27, 2009 13:41 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

Tweety pisze:
Akima pisze:Podobno te dwa kociaki: budyniowy i szylkretka z Arwetu mają dom. Wiecie coś na ten temat?

te z Zakopiańskiej?? nic nie wiem a Lutra Wiem Najlepiej zarobiona od świtu do nocy więc pewnie też nie w temacie

To w takim razie Pani doktor Wrony trzeb zapytać. To wieści od Kinyi, właśnie wyjechała z Arwetu i jedzie na pogrzeb :cry:
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto paź 27, 2009 14:14 Re: K-ów, tylko u nas śpiewające kociaki Do, Re, Mi, Fasola:-)

http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ ... =797769246 KIPESKO, ALE SIĘ SPIESZĘ I NIE MAM CZASU. WAŻNE ŻE SĄ JUŻ NA ALLEGRO
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

[poprzednia][następna]