Kociama pisze:a mówię Ci przejażdżka na karach po wybojach w ogrodzie
gwarantuję zsikanie ze śmiechu
No właśnie chciałam to jakoś obejść, jakoś inteligentnie sprowokować do wyjaśnienie i

co to są kary???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:a mówię Ci przejażdżka na karach po wybojach w ogrodzie
gwarantuję zsikanie ze śmiechu
haniaszaraf pisze:Na Kaszubach kara to jest taczka
casica pisze:Dracul je pastę bezopet w sposób nieprawdopodobny, ale spróbuję to opisać. Na miseczce i/d oraz bezopet, w dwóch zgrabnych kupkach. Dracul je to tak, jak człowiek zjada z talerza mięso z surówką - trochę tego, trochę tego
AgaPap pisze:![]()
NO on przeciez kulturalny i wychowany kotecek jest.
Amica pisze:No pewnie, jak przystało na właściciela Villi DraculiiJa moim bezo-pet paluchem do pysiow wciskam
Tylko jedna Figa dobrowolnie zlizuje pastę z palca.
casica pisze:Wtych szczególnych okolicznościach przyrody, aż strah powiedzieć, że Dracul ma coś po mnie![]()
![]()
CoolCaty pisze:Kasia, ja to w ogóle nie rozumiem dlaczego Ciebie to dziwi. Przecież to jest hrabia.
Monostra pisze:casica pisze:Wtych szczególnych okolicznościach przyrody, aż strah powiedzieć, że Dracul ma coś po mnie![]()
![]()
Dracul to jakoś kojrzy mi się z dekadentyzmem. Poczuwasz się?
casica pisze:Monostra pisze:casica pisze:Wtych szczególnych okolicznościach przyrody, aż strah powiedzieć, że Dracul ma coś po mnie![]()
![]()
Dracul to jakoś kojrzy mi się z dekadentyzmem. Poczuwasz się?
No cóżJasne, że tak
casica pisze:Czyżby Dracul wstępując w mój dom zstąpił na niziny?Nieszczęsny ten kotek
Avian pisze:casica pisze:Czyżby Dracul wstępując w mój dom zstąpił na niziny?Nieszczęsny ten kotek
Każdy kot się tak poświęca![]()
Pewnie po to, by wznieść się na wyżyny w swoim heroizmie
Georg-inia pisze:Avian pisze:casica pisze:Czyżby Dracul wstępując w mój dom zstąpił na niziny?Nieszczęsny ten kotek
Każdy kot się tak poświęca![]()
Pewnie po to, by wznieść się na wyżyny w swoim heroizmie
i czekać na peany pochwalne o swoim poświęceniu dla ludzkości?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości