Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:hej ziomal!
super, że masz własną Dużą, nie łam się, Duzi zawsze skąpią z jedzeniem, nie wiemy czemu. Ale luz, naciągniesz ją na pewno na pełną michę. Kichnij czasem albo miauknij żałośnie. Ale nie przeginaj bo zamiast michy dostaniesz pigułę i wycieczkę do weta. Duzi czasem nie kąsają kwestii i wleką nas na leczenie a nie na jedzenie.
Będziemy czasem zaglądać.
Kefir i Morfeusz
viewtopic.php?f=1&t=100843&start=0
madzia882 pisze:dagmara-olga pisze:hej ziomal!
super, że masz własną Dużą, nie łam się, Duzi zawsze skąpią z jedzeniem, nie wiemy czemu. Ale luz, naciągniesz ją na pewno na pełną michę. Kichnij czasem albo miauknij żałośnie. Ale nie przeginaj bo zamiast michy dostaniesz pigułę i wycieczkę do weta. Duzi czasem nie kąsają kwestii i wleką nas na leczenie a nie na jedzenie.
Będziemy czasem zaglądać.
Kefir i Morfeusz
viewtopic.php?f=1&t=100843&start=0
piguleczki tez lubie wsuwac!a moze dobra pani doktor zauwazy, ze marnie wygladam, jestem zaglodzony ...
madzia882 pisze:Ania Z pisze:Paddy nie licz na to
moim dziewczynom ciagle mówi ze o jedna fałdke maja za dużo![]()
na wet-kę nie ma co liczyć w kwesti dodatkowych porcji![]()
i wiesz, jak już pojechałeś do siebie, to mi się tak troszke pusto w domu zrobiło![]()
Simba
[color=#000040]oczywiscie musiales sprowadzic mnie na ziemie![]()
mi dzisiaj bylo najsmutniej gdy sobie poszli, a ja zostalem tylko z czyms co mialo przypominac mysz ...[/color]
Agn pisze:No, puchaty wreszcie na swoim.![]()
Tak, jak sobie wymarzyłam - jedynak. Wszystko dla niego i wokół niego.![]()
Pamiętaj, Paddy - jak będzie ci straaaasznie ciężko - zawsze możesz wrócić do punktu wyjścia - czyli do mnie [bo śmietnika ci nie proponuję]. Miska zawsze pełna, ale... zastanów się dobrze na co narzekasz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 287 gości