CoolCaty pisze:Ale najlepiej jest u wujcia albo u cioci na rączkach, wtedy ma niunia niezły odlot - stąd te oczy jak u chińczyka:
O ja piernicze..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:Ale najlepiej jest u wujcia albo u cioci na rączkach, wtedy ma niunia niezły odlot - stąd te oczy jak u chińczyka:
CoolCaty pisze:Mini Mimi coraz ładniejsza. Zaokrągliła jej sie w końcu buziunia. Brzuszek to ciągle jest okrągły, bo mała Mimi składa się w środku głównie z żołądka![]()
O, taka już jestem śliczna:
Uwielbiam masaże
Moje powieki stają się coraz cięższe
Abi, to się zawsze na fotki przede mnie wpycha![]()
![]()
Mimi staje się coraz normalniejszym kotkiem. Dowodem na to moze być współudział w desancie gorącego kurczaka z blatu w kuchni na środek pokoju podczas jednominutowej nieobecności Tomka w domu. Współudziałowcami desantu byli Suri i Abi. Pierwszy ślad kurczaka na podłodze był w odległości dwóch metrów od blatu. W ciągu jednominutowej nieobecności Tomka współudziałowcy rozczłonkowali kurczaka i wywlekli jego części w różne części pokoju spożywając je namiętnie, każdy swój kawałekObkrzyczani prze poracającego z piwnicy Tomasza udali się we troje obrażeni do łazienki, w której odreagowali na rolce papieru toaletowego robiąc z niego malowniczą rozetę
kaja555 pisze:większość Ferć ma takie nochale, ciekawe skąd
a Mała Fercia cudna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Marmotka i 103 gości