Moderator: Estraven

Femka pisze:A czy Meonik przypadkiem nie schudł ze 2 gramy?![]()
Marcelibu pisze:Chciałam się pochwalić, że Meonik łyka już całe tabletki - nie muszę lekarstwa dzielić na pół, każde podawać na 2 razy i to jeszcze dwa razy dziennie. Za ładne łyknięcie zawsze ma wcześniej przygotowany jakiś dobry, malutki kąsek (kawałeczek szynki lub coś podobnego). Boi się mnie jakby ciu-ciut mniej, ale kurcze jutro termin kroplówki - znowu będzie kicha.
Pastowany OK, już się przyzwyczaił do wpychania mu do pysia Uro-petu - kiedy leży na fotelu i mu wciskam - nawet nie zeskakuje po podaniu i nie ucieka. Wczoraj Hugcio-panikarz mnie rozbroił: przerzucałam szaliki, czapki. Hugcio, oczywiście, sprawdzał co robię. Jakąś czapkę odłożyłam, no może delikatnie rzuciłam obok niego. Hugcio ze strachu zasprężynował na wysokość 1 metra. No normalnie ryczałam ze śmiechu przez długi czas. Ja uwielbiam, gdy koty sprężynują. Jest taki filmik na "YT", a ja pokładam się ze śmiechu, kiedy go sobie nawet przypomnę...
ja to uwielbiam, 
Wielbłądzio pisze:Nie chcę Cię martwić, ale chyba mam ochotę odwiedzić Twojego starszego Marmurka![]()
moś pisze:Marcelibu pisze:Chciałam się pochwalić, że Meonik łyka już całe tabletki - nie muszę lekarstwa dzielić na pół, każde podawać na 2 razy i to jeszcze dwa razy dziennie. Za ładne łyknięcie zawsze ma wcześniej przygotowany jakiś dobry, malutki kąsek (kawałeczek szynki lub coś podobnego). Boi się mnie jakby ciu-ciut mniej, ale kurcze jutro termin kroplówki - znowu będzie kicha.
Pastowany OK, już się przyzwyczaił do wpychania mu do pysia Uro-petu - kiedy leży na fotelu i mu wciskam - nawet nie zeskakuje po podaniu i nie ucieka. Wczoraj Hugcio-panikarz mnie rozbroił: przerzucałam szaliki, czapki. Hugcio, oczywiście, sprawdzał co robię. Jakąś czapkę odłożyłam, no może delikatnie rzuciłam obok niego. Hugcio ze strachu zasprężynował na wysokość 1 metra. No normalnie ryczałam ze śmiechu przez długi czas. Ja uwielbiam, gdy koty sprężynują. Jest taki filmik na "YT", a ja pokładam się ze śmiechu, kiedy go sobie nawet przypomnę...
![]()
ja to uwielbiam,
za wygrana wojne tabletowa- hip hip Hurraaa!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 20 gości