Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:To na czym beret/kapelusz/opaskę/inne nosisz?
ewung pisze:Cześć Meluniu ślicznotko-gratuluję kolejnego wąteczku
A Dużej świetnych wyników!
MaryLux pisze:Napisałam wierszyk
Inka
Sihaja pisze:Cześć Mela
Witamy się w nowym wąteczku Twoim
Dużo zdrówka życzymy
Ja i Kotki Trzy
annette88 pisze:cześć Trowka
nie zgadniecie, conie chce mi sie na angielski iść.. ale szkoda już w październiku nieobecność wybierać, poczekam do listopada
trawa11 pisze:annette88 pisze:cześć Trowka
nie zgadniecie, conie chce mi sie na angielski iść.. ale szkoda już w październiku nieobecność wybierać, poczekam do listopada
no i co![]()
poszlaś ,czy nie
annette88 pisze:Ciocie, Duża chce mi kupić telefona. Powiedziała że Melusia bendzie do niej dzwonić i mówi : Duża wróć do Melusi, bo jestem głodna, miauuuuu . A potem całowała mnie po pyszczku i mówia : Kocham Melusiu.. Musiała całować, nie mogła dać jeść?
trawa11 pisze:annette88 pisze:Ciocie, Duża chce mi kupić telefona. Powiedziała że Melusia bendzie do niej dzwonić i mówi : Duża wróć do Melusi, bo jestem głodna, miauuuuu . A potem całowała mnie po pyszczku i mówia : Kocham Melusiu.. Musiała całować, nie mogła dać jeść?
Melusiu powiedz Duzej ,żeby zamiast wydawac kasę na telefon kupiła Ci całą furę jedzonka
annette88 pisze:trawa11 pisze:annette88 pisze:Ciocie, Duża chce mi kupić telefona. Powiedziała że Melusia bendzie do niej dzwonić i mówi : Duża wróć do Melusi, bo jestem głodna, miauuuuu . A potem całowała mnie po pyszczku i mówia : Kocham Melusiu.. Musiała całować, nie mogła dać jeść?
Melusiu powiedz Duzej ,żeby zamiast wydawac kasę na telefon kupiła Ci całą furę jedzonka
nie mamy wyboru z jedzonkiem ... urinary i urinary mokre
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 1008 gości