LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 14:06 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Sure! Nawet telewizorek przenosny do celi dostaniesz,ze nie wspomne o przyslowiowej cebuli i papierosach :ryk:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon paź 26, 2009 15:12 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

No to mamy kolejne 4 kilo na głodnych brzuszków. Dziękujemy :kotek: Karmę podarował sklep zoologiczny "Mini ZOO" z CH Piast i dziękujemy Capriccio, że ma takie fajne wtyczki. Pozdrawiam. Mamy z Wiolą nowy pomysł. ale to za moment
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

Post » Pon paź 26, 2009 15:15 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Mamy jeszcze plakaty, które stworzyła i opłaciła Capriccio. Jeśli ktoś potrzebuje - proszę o sygnał.
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Pon paź 26, 2009 16:00 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Capriccio TY normalnie przedsiebiorcza jak bizneswoman :lol:

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon paź 26, 2009 18:39 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

DorotaEm pisze:Mamy jeszcze plakaty, które stworzyła i opłaciła Capriccio. Jeśli ktoś potrzebuje - proszę o sygnał.

Dorota to ja bym podeszła z nimi do jednej zaprzyjaźnionej placówki - a może nawet dwóch....
z sześć bym wzięła...
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pon paź 26, 2009 18:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

kya pisze:Sure! Nawet telewizorek przenosny do celi dostaniesz,ze nie wspomne o przyslowiowej cebuli i papierosach :ryk:

radyjko ci wstawimy..... :lol:

agiis-s

Post » Pon paź 26, 2009 19:06 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Rudolf!
pięknie dziękuję za podziękowania dla dzieciaków

agiis-s

Post » Pon paź 26, 2009 19:32 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

agiis-s pisze:
DorotaEm pisze:Mamy jeszcze plakaty, które stworzyła i opłaciła Capriccio. Jeśli ktoś potrzebuje - proszę o sygnał.

Dorota to ja bym podeszła z nimi do jednej zaprzyjaźnionej placówki - a może nawet dwóch....
z sześć bym wzięła...

Dorota, wzięłabym kilka do pracy.
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Pon paź 26, 2009 20:57 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

plakaciki troszkę nie na czasie, bo powodzi już tam chyba nie ma. chyba same bagna tam pozostały (tak?)
czekam na nową treść plakatu 8) ale dopiero w środę-czwartek będę mogła coś nowego zrobić, niestety :|

chciałam tak ładnie dopowiedzieć jeszcze :P "Mini Zoo" podarowało dla kotków-powodzian około 10 kg karmy, ale druga część idzie do innej karmicielki ;)

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Pon paź 26, 2009 21:03 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Capriccio pisze:
chciałam tak ładnie dopowiedzieć jeszcze :P "Mini Zoo" podarowało dla kotków-powodzian około 10 kg karmy, ale druga część idzie do innej karmicielki ;)

na pewno do jakiejś bardzo potrzebującej ...
koty jeść muszą.... :kotek:

agiis-s

Post » Pon paź 26, 2009 21:06 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

tak sobie teraz pomyślałam że trzeba jakieś rozwiązanie systemowe wymyślić - zima przed kotami, Wiolka i Kasia nie mają stałych dotacji na koty, za czas jakiś nie będą miały co kotom nasypać.... :? jak się skończą akcje w szkołach i miejscach naszej pracy....
Macie jakieś pomysły???

agiis-s

Post » Pon paź 26, 2009 22:01 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Znaczy szkoły nam mogą jeszcze trochę pomagać, bo na razie zahaczyłam w sumie o trzy, zaraz ruszam do następnych. Można przygotować wirtualne adopcje...
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Wto paź 27, 2009 11:51 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

wtorkowo witam
Dorota to jest myśl z tymi adopcjami...

agiis-s

Post » Wto paź 27, 2009 13:17 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

witam i tutaj :)
zaznaczam sobie kolejny szczeciński wątek do poczytywania :ok:
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Wto paź 27, 2009 14:06 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

no to moooooment minął i jestem..... Jest pomysł , aby kotki z Lotniska przenieść do Wioli. Ma tam sporo terenu. Więc można tam dla nich zrobić schronienie. Te kotki, które nie znajdą nowego domu będa tam życ. Połączylibyśmy 2 kocie miejsca do karmienia w jedno. Byłoby to ogromne ułatwienie dla nas. Oszczędność czasu i pieniędzy na dojazdy i więcej opieki dla kociaków. :ryk: :kotek: Najgorszą sprawą do przełknięcia jest zakup siatki do ogrodzenia terenu. Chodzi o pomoc w zakupie jej. Czy ktoś miałby jakiś fajny pomysł? Może się zbierzemy w grupkę i oglądniemy to miejsce? CZekam na propozycje.... :1luvu: oczywiście błagam o cierpliwość - ponieważ jestem ograniczona hihihi czasem i zaglądam tutaj jak często mogę :D czyli będę tu jutro....
Obrazek

kacola

Od: Wto paź 20, 2009 18:45

[poprzednia][następna]