Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wejaga pisze:Zdjęcia trzech czarnuszków też by się przydały
Efcia1 pisze:wejaga pisze:Zdjęcia trzech czarnuszków też by się przydały
Jak tylko je okiełznam, na razie i tak nie kwalifikują się do adopcji![]()
Kocham czarne koty![]()
kalla, daj mi znać gdyby ktoś oglądał Bąbla (potencjalni opiekunowie muszą podpisać ze mną umowę adopcyjną)
nikt nie chce adoptować czarnych kotów, chyba mam problem![]()
Efcia1 pisze:W niedzielę byłam na kolejnej łapance w Kajetanach. Złapało mi się coś pięknego, puchatego (biało-beżowe), ok. 5 m-cy. Dzikawe ale dla cierpliwych pewnie do oswojenia. Piszę właściwie sobie a muzom, bo wiem, że nie zdajdzie się chętny na niego/nią...
Jana pisze:Efcia1 pisze:W niedzielę byłam na kolejnej łapance w Kajetanach. Złapało mi się coś pięknego, puchatego (biało-beżowe), ok. 5 m-cy. Dzikawe ale dla cierpliwych pewnie do oswojenia. Piszę właściwie sobie a muzom, bo wiem, że nie zdajdzie się chętny na niego/nią...
Królewna jest piękna. Ma niebieskie oczy, długą sierść, point pręgowany. Nadstawia się do głaskania i mruczy jak traktor, a jednocześnie ucieka, próbuje zwiać przez okno (zamknięte). Ma trochę kłopoty ze skakaniem, nie trafia i często spada.
Jest u mnie.![]()
Jana pisze:Efcia1 pisze:W niedzielę byłam na kolejnej łapance w Kajetanach. Złapało mi się coś pięknego, puchatego (biało-beżowe), ok. 5 m-cy. Dzikawe ale dla cierpliwych pewnie do oswojenia. Piszę właściwie sobie a muzom, bo wiem, że nie zdajdzie się chętny na niego/nią...
Królewna jest piękna. Ma niebieskie oczy, długą sierść, point pręgowany. Nadstawia się do głaskania i mruczy jak traktor, a jednocześnie ucieka, próbuje zwiać przez okno (zamknięte). Ma trochę kłopoty ze skakaniem, nie trafia i często spada.
Jest u mnie.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 21 gości