H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2009 22:59 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Femka pisze:masz wpisać, że mam 28 lat :mrgreen:

Pewnie by serwer bankowy odrzucił.... :D
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie paź 25, 2009 23:00 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

spoko, mój nie odrzucił, jak wpisałam 18 lat :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie paź 25, 2009 23:04 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Femka pisze:spoko, mój nie odrzucił, jak wpisałam 18 lat :mrgreen:

Pewnie przestawili domyślnie na 48. 8)

Boszsz, to jeszcze przy logowaniu do banku mam mieć Ciebie przed oczyma? :strach:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Nie paź 25, 2009 23:05 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze: Ale tak mi przykro, kiedy ucieka przede mną... :(

Na mnie działa to bardzo przygnębiająco :(

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie paź 25, 2009 23:53 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

ile ja bym dała, żeby mnie zaraza nie oblegała :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pon paź 26, 2009 13:05 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Rano dostał i zwiał za kanapę. Tak samo siedział za kanapą, gdy był u mnie na początku... :(

Marcelibu

Post » Pon paź 26, 2009 13:17 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

przez ile dni masz mu podawać ten rubenal?

Nie martw się. Meoś nie przestał Cię kochać. Tylko nie chce dostawać tabletki. Jak zobaczy, że koniec tortur, znów będzie jak dawniej.
Obrazek

Femka

Post » Pon paź 26, 2009 13:35 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Femka pisze:przez ile dni masz mu podawać ten rubenal?

Nie martw się. Meoś nie przestał Cię kochać. Tylko nie chce dostawać tabletki. Jak zobaczy, że koniec tortur, znów będzie jak dawniej.

Tak się do mnie tulił dziś w nocy. Pchał się na moją poduszkę i to tak blisko, że mu dmuchałam w ucho - strząsał, łaskotał mnie wąsami - to się odsuwałam. Meonik przysuwał. W końcu, gdy już za mną była ściana - poszłam od tzw. "brzegu" - to mnie drapał w kark, żeby się do niego odwrócić przodem. Tak sobie jeździliśmy w nocy po łóżku. Może dlatego miałam takie ciężkie sny, że mam dwoje dzieci, a z trzecim jestem w zaawansowanej ciąży? :mrgreen:

Marcelibu

Post » Pon paź 26, 2009 13:55 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

:mrgreen:
to by sugerowało, że jakiś koteczek w drodze. Muszę się w Łodzi po drzewach rozejrzeć :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Pon paź 26, 2009 14:13 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Femka pisze::mrgreen:
to by sugerowało, że jakiś koteczek w drodze. Muszę się w Łodzi po drzewach rozejrzeć :twisted:

:evil: :ryk:

Swoją drogą dziwię się, że nic nie znalazłam. Bo wtedy matka by nie miała innego wyjścia. Najwyżej zabiłaby mnie, Młodą i kotecka :twisted: .

Marcelibu

Post » Pon paź 26, 2009 18:48 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Femka pisze::mrgreen:

Nie musisz. Trzeci kocurek Moni od prawie roku czeka na nią w DT kilka domów dalej (wczoraj znów go 'zapomniała' wychodząc) :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon paź 26, 2009 18:51 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Marcelibu pisze:Może dlatego miałam takie ciężkie sny, że mam dwoje dzieci, a z trzecim jestem w zaawansowanej ciąży? :mrgreen:

:strach:
Toż nawet ja nie miałam jeszcze nigdy takich koszmarów, 'bywam' w ciąży co najwyżej z pierwszym i jest to za każdym razem gorsze przeżycie niż pożary, umierające koty, latanie w powietrzu oraz wszystko inne razem i z osobna :strach: :strach: :strach:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon paź 26, 2009 19:34 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Hello, pozdro dla Meosia , nocnego przytulanca :lol:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon paź 26, 2009 22:02 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Jak ja Ci zazdroszczę tego Meosiowego przytulania :crying: , u nas możliwość pogłaskania dziewczyn po brzuszkach to jest szczyt rozpasania :roll:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon paź 26, 2009 22:11 Re: H&M - część 5. Zaczynamy podawać Meonikowi Rubenal...

Chyba nic z tego. Dziś już zwiał :( . Takim kocim truchcikiem. Tylko brzuch mu się kołysał w prawo i w lewo... :twisted:

Marcelibu

[poprzednia][następna]