Figaro52 pisze:...Nie pozwólcie bez badania na amputację
Amen.
Moderator: Estraven
Figaro52 pisze:...Nie pozwólcie bez badania na amputację
JaEwka pisze:Nie wiem co się dziejeposzłam do łazienki i zaglądnęłam jak się mają maluszki wszystkie były od czegoś brudne po dokładniejszych oględzinach zauważyłam, że jeden maluszek ma biegunkę, obejrzałam resztę wszystkie inne w porządku. Nie mogę się dodzwonić do weta, zaraz znów będę próbować
nie wiem czy to od tego, że mama dostaje antybiotyk czy to jakieś cholerne choróbsko...
Mruczeńka1981 pisze:Mają przeciwciała od mamusi,więc powinno być dobrze!!
Jeśli ktoś ma czas,to proszę podnosić...
viewtopic.php?f=1&t=102340&p=5096109#p5096109
mawin pisze:....
Ze schronu wyszłyśmy z 4 około 7 tygodniowymi kulkami 3 biało rude i jeden biało kawowy. Agness wzięła je do siebie na DT. Kociaki prześliczne,wczoraj trafiły do schronu i miały szczeście że Agness tam była.

mawin pisze:Agness ma problem z netem, jak go pokona to kilka zdjęć ze schronu wstawi.
w shchronie sporo kociaków, są 3 czarne trzytygodniowe maleństwa jeszcze oczka mają nieboeskawe.
jest jeden mały czarny kotek - około 4-5 tygodniowy z targicznymi oczami. Agness zrobiła zdjęcie więc jak tylko będzie mogła to wstawi.
Ze schronu wyszłyśmy z 4 około 7 tygodniowymi kulkami 3 biało rude i jeden biało kawowy. Agness wzięła je do siebie na DT. Kociaki prześliczne,wczoraj trafiły do schronu i miały szczeście że Agness tam była.
miłe wieści...nie zdążą jakiejś 'cholery"załapać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue i 51 gości