Cammi pisze:śFirek ma kk40 stopni gorączki i szaleje jak młody bóg. 'szczególnie z sznurowadłam w moich butach
...śFirek nie śFiruj ino lecz sie migusiem...
A jak Myszka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cammi pisze:śFirek ma kk40 stopni gorączki i szaleje jak młody bóg. 'szczególnie z sznurowadłam w moich butach
kosma_shiva pisze:Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego AFN-klubu!
to śpiewałam ja, Kosma
100 LAT Aga![]()
![]()
![]()
nic się wczoraj nie przyznałaś
Cammi pisze:kosma_shiva pisze:Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje prezes naszego AFN-klubu!
to śpiewałam ja, Kosma
100 LAT Aga![]()
![]()
![]()
nic się wczoraj nie przyznałaś
Nic nie mówiłyście, że macie szafę z magnetofonem.
No to łubu dubu - słyszałam, że w prezencie jakiegoś kota trza przywieźć?![]()
Mysza jest terrorystka i żarłok. Tłucze wszystkich, drze się w niebogłosy i próbuje salony odwiedzić ale narazie odwagi starcza do progu.
miszelina pisze:Wszystkie ustalenia przyjmuję ze zrozumieniem i w pełni popieram. Ja stosować się będę, mam nadzieję, że inni też. Jedna uwaga odnośnie sprzątania: jeśli rano na podłodze są ślady kociej działalności (pawiki itp.), to poranny dyżurny je chyba zmyje, a nie zostawi dla zmiennika?
Tosza pisze:wszystko ok, napiszę jutro we właściwym wątku, , dobrze?
milu pisze:Aha, pytanie do profesjonalnych kociarzy: moja kotka wczoraj przebiegła nad zapaloną świeczkąi ma 2 opalone koniuszki wąsów, są takie skręcone - czy ja mam coś z tym zrobić? Obciąć
?
solangelica pisze:Milu! Zapomnialam Ci dac ksiazki wczoraj - zostawie Ci na Kocimskiej, ok?
Aha wielka prosba! W piatek nie dam rady byc na Kocimskiej ale moge przyjsc za to we wtorek wieczorem (po pracy tj ok. 18-19) pomoc w zastrzykach. Czy ktos moze za mnie wziac dyzur piatkowy??
To jest konkretnie TEN piatek tj 30 pazdziernika anno domini 2009.
Bardzo bardzo prosze!
miszelina pisze:solangelica pisze:Milu! Zapomnialam Ci dac ksiazki wczoraj - zostawie Ci na Kocimskiej, ok?
Aha wielka prosba! W piatek nie dam rady byc na Kocimskiej ale moge przyjsc za to we wtorek wieczorem (po pracy tj ok. 18-19) pomoc w zastrzykach. Czy ktos moze za mnie wziac dyzur piatkowy??
To jest konkretnie TEN piatek tj 30 pazdziernika anno domini 2009.
Bardzo bardzo prosze!
To się zamieńmy: ja przyjdę w piątek, a Ty we wtorek, OK? Tylko daj znać Tweety, a raczej Wislackiemukotu (kotowi?), żeby wiedział.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, sadnessofheart i 182 gości