maluch ucieka przed nami, teraz już cały czas nie dosyć że uszy ciągle czyścimy, to oczka cały czas są zakraplane katar zmniejsza się ładnie z tym idzie ku lepszemu
mamy wzdęcia dziś, okropne gazy i qpka zrobiłą się bardzo wodnista po południu wręcz strzelająca zobaczymy jutro
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Aniu, jeszcze troszkę, z mojego bazarku będzie kilkadziesiąt zł (niewiele, ale zawsze coś, starczy na troszkę jedzonka dla futrzastych), ale koniec dopiero w niedzielę, przeleję wszystkie pieniądze na raz jak je dostanę od osób, które kupią fanty ostatecznie, może tak być? Mam nadzieję, że nastąpi to w przyszłym tygodniu
Dzień dobry niedzielnie noc nie przespana, męczył mnie kaszel i ból w kościach
Eskorcik cały czas na gile w nosie, wczoraj dokupiłam jeszcze soku z aloesu i podaje małemu apetyt mu dopisuje, to najważniejsze uszka nadal zaświerzbione, cały cza czyścimy i zakraplamy
boje się, ze nikt nie będzie chciał kota z zamglonym okiem, ja ostatnio mam takiego strasznego pecha
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...