Za moim pośrednictwem przez forum Dogomanii Ośrodkowi została podarowana sunia do dogoterapii- pointerka Mia. W ramach wdzięczności pracownicy i osoby związane z ośrodkiem pragną ofiarowywać skromne dary na bazarki dla potrzebujących psów i kotów.
W miare mozliwosci beda wystawiane różne rzeczy od pracowników, wolontariuszy a także- z czasem - rzeczy robione własnoręcznie przez niepełnosprawne dzieci i młodzież z ośrodka.
Dzis rzeczy ofiarowane przez ośrodek moge przeznaczyc na karme dla moich małych tymczasowiczów.
Od 2 tygodnia ich zycia, karmilam je z butelki i walczylam o zycie . Sa to pierwsze kociaki z ktorymi mialam stycznosc i ktore musialam nagle zaczac odchowywac..
No ale udało się! Maluchy powoli wychodza z mleka i czas na karme stala.. I tu tkwi moj problem. Wiem, ze jedyna odpowiednia dla nich to RC babycat, a jej cena troche mnie przerasta.. DO tego puszki.. jedynie whiskasa jestem w stanie im zapenic..

Dlatego pieniazki z bazarku pojda na karme dla maluchow, bo beda ze mna conajmniej jeszcze 3 tygodnie.. a chcialabym je tez zaszczepic jeszcze u siebie..
watek moich puchatków:
viewtopic.php?f=13&t=100514
1) Koszyczek na różne skarby ofiarowany przez pracowników ośrodka.
Cena wywoławcza 7 zł

Poniższe dary są rzeczami własnoręcznie wykonanymi przez niepełnosprawne dzieci i młodzież na WTZ . Cena wywoławcza zawiera w sobie głównie materiały wykorzystane do powstania pracy.. jednakże pragnę podkreślić iż w każdą z tych rzeczy dzieci włożyły dużo czasu i serca..
2) Malowidełko Sylwka..
wywoławcza 10 zł

3) witrażyk z warsztatu. Przepiekny!!
wywoławcza 10 zł- licytuje Keetee

4) Drewniana rybka

wyw. 10 zł - licytuje izaz

Czas trwania aukcji tydzien od 1 licytacji.
Koszt wysyłki : wszystko idzie zabezpieczone jako paczka wiec 10 zł.
Ewentualnie na zyczenie moge wszystko nadac w kopercie babelkowej za 7 zł ( na wlasne ryzyko uszkodzenia..)
Goraco zapraszam do licytacji!!